Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από ένα μικρό ταξιδάκι για τον εορτασμό της αγάπης σας. Το SEMELI HOTEL αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για μια ρομαντική εξόρμηση μαζί με το άλλο σας μισό! 

Πρώτα απ' όλα, η ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου είναι γεμάτη από ρομαντισμό και ζεστασιά. Με μια στιλάτη διακόσμηση και άνετους χώρους, το SEMELI HOTEL προσφέρει ένα αίσθημα πολυτέλειας και φινέτσας που ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα της ημέρας των ερωτευμένων.

Το SEMELI HOTEL είναι επίσης γνωστό για την υψηλή του ποιότητα εξυπηρέτησης και τη φιλική ατμόσφαιρα. Οι επαγγελματίες του ξενοδοχείου είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουν ότι κάθε στιγμή του ταξιδιού σας είναι αξέχαστη.

Inner 1 SemeliHotel FEB2024

 

Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου προσφέρουν πολλές δυνατότητες για ρομαντικές στιγμές. Αρχίζοντας από το εστιατόριο μας DEMETRA όπου μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία γεύσεων με επιλογές που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Το ρομαντικό περιβάλλον, η διακόσμηση και η ποικιλία από εκλεκτά πιάτα δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη βραδιά δύο ερωτευμένων. Παράλληλα με το δείπνο σας, μπορείτε να συνδυάσετε και εξαιρετικά cocktails από το bar μας DIONYSOS. Εκτός από τα cocktails, το μενού περιλαμβάνει τοπικά και διεθνή κρασιά και μπύρες που συνδυάζονται απόλυτα με ποικιλίες από απολαυστικά συνοδευτικά όπως την πιατέλα μεσογειακών τυριών, αλλαντικών και εποχιακών φρούτων.

Inner 2 SemeliHotel FEB2024

Όσον αφορά τη διαμονή σας, κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μια οικεία αίσθηση που καλωσορίζει τους επισκέπτες με θερμότητα. Οι χώροι είναι ευρύχωροι και λειτουργικοί, διαθέτοντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη παραμονή. 

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την τοποθεσία του ξενοδοχείου. Βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας κάτι που σημαίνει ότι σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την όμορφη πόλη και τα αξιοθέατά της, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία που θα εκτοξεύσει τη ρομαντική σας εξόρμηση. 

Και μια ρομαντική βραδιά δεν θα ήταν σωστή χωρίς τη συνοδεία της μουσικής. Εισηγούμαστε 4 μπαράκια με live μουσική για εσάς που θέλετε το ρομαντικό σας getaway να είναι και μελωδικό! 

Inner 3 SemeliHotel FEB2024

 

  1. Downtown Live

Η μεγαλύτερη μουσική σκηνή της Κύπρου, όπου φιλοξενεί ποικίλους καλλιτέχνες. Από μουσικά σχήματα ως και stand up comedy, η σκηνή του Downtown Live είναι ο προορισμός για αξέχαστες εμπειρίες και ζωντανές εμφανίσεις. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο ποικιλία και ποιότητα, κάθε επίσκεψη στο Downtown Live είναι μια νέα περιπέτεια στον κόσμο της μουσικής και της ψυχαγωγίας.

 

  1. Balcony

Στην καρδιά της παλιάς πόλης, το Balcony συνδυάζει την αυθεντική γοητεία του παρελθόντος με τη σύγχρονη κοσμοπολίτικη αύρα. Με θέα στα πανέμορφα γραφικά σοκάκια και τα ιστορικά αξιοθέατα, αυτός ο προορισμός προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και απόλαυσης. Το Balcony είναι επίσης γνωστό για τις ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις του, που προσθέτουν έναν ακόμα διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα χαρακτήρα στην εμπειρία των επισκεπτών.

 

  1. Baraki Live

Αν θέλετε να απολαύσετε ξενύχτι μαζί με μουσική και ποτό, ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς είναι το Baraki Live. Με τα live τους να έχουν πλέον αποκτήσει πιστούς πελάτες, θα ανακαλύψετε ένα χώρο ιδανικό για τραγούδι και απίστευτη φιλοξενία. 

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία ρομαντισμού με βάση σας το SEMELI HOTEL! Κάντε κράτηση εδώ και επισκεφθείτε μας για ένα μαγικό getaway που θα σας μείνει αξέχαστο!

Blog Categories:

wedding area english