Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 semelihotel inner3 2312

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή μαγείας και ευγνωμοσύνης, και η Λευκωσία, ως η πρωτεύουσα, προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων για να απολαύσετε τις γιορτές. Είτε είστε ντόπιος, είτε επισκέπτεστε τη Λευκωσία για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αισθανθείτε το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

1. Επίσκεψη στην Παλιά Πόλη

Το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στη Λευκωσία προσφέρει μια πληθώρα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για να γεμίσετε τις μέρες σας με μαγεία και χαρά. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με έναν περίπατο στην Παλιά Πόλη και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα των χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων και φώτων.Η Παλιά Πόλη της Λευκωσίας με τα γραφικά σοκάκια, τα παραδοσιακά καφέ και τα καταστήματα με τα χειροποίητα δώρα είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της παράδοσης. Δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα που προσελκύει τους επισκέπτες να περπατήσουν και να απολαύσουν τον χειμερινό αέρα.

 

2. Βόλτα στην Παραμυθούπολη


semelihotel inner1 2312

Για ένα απόγευμα γεμάτο γέλιο, η Παραμυθούπολη είναι ο ιδανικός προορισμός. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αυτός ο μαγικός τόπος προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Από καρουζέλ, μέχρι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τροχό 40 μέτρων και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, η Παραμυθούπολη είναι ένας χώρος γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό.Προσφέρει ακόμη και παγοδρόμιο το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε για μια αξέχαστη εμπειρία με την παρέα σας.

 

3. Ψώνια στα Πολυκαταστήματα

semelihotel inner2 2312

Για τους λάτρεις των ψωνιών, τα πολυκαταστήματα στη Λευκωσία προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Από μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ μέχρι χειροποίητα δώρα και κοσμήματα, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τα δικά σας Χριστούγεννα.

 

4. Ολοήμερο σε 7 Διαφορετικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά

Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό λίγο πιο έξω από την πρωτεύουσα, μπορεί να επισκεφθεί ένα από τα επτά διαφορετικά Χριστουγεννιάτικα χωριά. Ο Αγρός, η Δερύνεια, ο Καλοπαναγιώτης, η Κυπερούντα, η Λαϊκή Γειτονιά, τα Λεύκαρα και το Φικάρδου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία με τοπικές παραδόσεις, γεύσεις και εορταστική ατμόσφαιρα.

Η Λευκωσία λοιπόν, κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, μεταμορφώνετε σε έναν μαγικό τόπο, γεμάτο λάμψη, διασκέδαση, ψώνια και ανεπανάληπτες εμπειρίες για κάθε παρέα και οικογένεια. 

Blog Categories:

wedding area english