Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 inner 1 Semeli 11.23

Όταν στοχεύετε σε επιτυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις, η επιλογή του χώρου είναι καθοριστική. Το ξενοδοχείο SEMELI στη Λευκωσία προσφέρει με περηφάνια σύγχρονους συνεδριακούς χώρους που είναι ιδανικά κατάλληλοι για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, σεμινάρια και εργαστήρια. Με αφοσίωση στην αριστεία και στην παροχή ασυναγώνιστης εξυπηρέτησης, το ξενοδοχείο SEMELI καθορίζεται ως ο ιδανικότερος προορισμός για επαγγελματικά events στην Κύπρο.

 

Σύγχρονοι Χώροι Συναντήσεων

inner 2 Semeli 11.23

Το ξενοδοχείο SEMELI, διαθέτει μια επιλογή από ευέλικτους χώρους συναντήσεων που μπορούν να φιλοξενήσουν συναντήσεις διαφόρων μεγεθών. Από μικρές σε μεγάλες ευρύχωρες αίθουσες συνεδριάσεων όπως οι αίθουσες μας “EVROPI, DANAE, NEFELI και CLIO”, μπορούν να φιλοξενήσουν από 10 ως και 350 καλεσμένους. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία ήχου και εικόνας, καθώς και πρόσβασης στο διαδίκτυο για παρουσιάσεις και επικοινωνία. 

 

Επαγγελματική Υποστήριξη και Υπηρεσίες

Στο SEMELI HOTEL, κατανοούμε τη σημασία της άψογης εκτέλεσης. Η έμπειρη ομάδα του τμήματος εκδηλώσεων μας είναι εκεί για να βοηθήσει σε κάθε πτυχή της επαγγελματικής σας εκδήλωσης, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης. Προσφέρουμε μια σειρά από προσαρμόσιμα πακέτα, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για φαγητό, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

 

Μία χαρακτηριστική διακόσμηση

Ο κομψός και σύγχρονος σχεδιασμός του ξενοδοχείου δημιουργεί μια επαγγελματική και φιλόξενη ατμόσφαιρα για την επαγγελματική σας εκδήλωση. Φυσικό φως γεμίζει πολλούς από τους χώρους μας, προσφέροντας μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα που προάγει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα.

 

Χώροι Ανάπαυσης και Δικτύωσης

inner 3 Semeli 11.23

Εκτός από τους κύριους χώρους εκδηλώσεων, το SEMELI HOTEL προσφέρει χώρους ανάπαυσης και άνετους χώρους δικτύωσης όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν, να συνεργαστούν και να ανανεώσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις. Αυτοί οι χώροι όπως για παράδειγμα το καθιστικό στην υποδοχή και το εστιατόριο, διευκολύνουν τις αλληλεπιδράσεις και προωθούν νέες επαγγελματικές σχέσεις.

 

Προσβασιμότητα και Ευκολία

inner 4 Semeli 11

Με την τοποθεσία του SEMELI HOTEL να βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, είναι εύκολα προσβάσιμο για τους ντόπιους και τους διεθνείς συμμετέχοντες. Η βολική τοποθεσία καθιστά τη μετακίνηση απλή, και προσφέρει άφθονο χώρο στάθμευσης στο χώρο για τους επισκέπτες που επιλέγουν να οδηγήσουν.

 

Χαλάρωση μετά την Εκδήλωση

inner 5 Semeli 11.23

Μετά από μια παραγωγική ημέρα συναντήσεων, οι συμμετέχοντες μπορούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν και να απολαύσουν εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις στο εστιατόριο μας “DEMETRA” και στο μπαρ μας “DIONYSOS”. Το SEMELI HOTEL προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ εργασίας και χαλάρωσης.

Όταν επιλέγετε τα συνεδριακά κέντρα του SEMELI HOTEL για την επαγγελματική σας συνάντηση, επιλέγετε αριστεία, επαγγελματισμό και αφοσίωση που στοχεύουν στην επιτυχία της εκδήλωσής σας. Με υψηλής ποιότητας ανέσεις, εξαιρετική εξυπηρέτηση και μια προνομιακή τοποθεσία στη Λευκωσία, το SEMELI HOTEL είναι ο ιδανικός χώρος για την επόμενη επαγγελματική σας συνάντηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις της εκδήλωσής σας και επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους συμμετέχοντες σας.

Blog Categories:

wedding area english