Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner 8 tips gia ena teleio epaggelmatiko taxidi

Θα ήταν, προφανώς, περιττό να αναφερθούμε εκτενώς στη σημασία των επαγγελματικών ταξιδιών, τόσο για την προσωπική επαγγελματική σας σταδιοδρομία, όσο και για την ανάπτυξη της επιχείρησης ή της εταιρείας την οποία εκπροσωπείτε.

Από την άλλη, είναι καλό να θυμόμαστε πως ένα επαγγελματικό ταξίδι δεν είναι αυτομάτως επιτυχημένο απλά και μόνο επειδή… πραγματοποιείται! Θα πρέπει να οργανωθεί καλά για να επιτύχει τους στόχους του. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε οκτώ πολύ απλά tips για να οργανώσετε τέλεια το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι, διασφαλίζοντας έτσι και μια ευχάριστη διαμονή, αλλά και, το κυριότερο, την εκπλήρωση των στόχων σας.

 

  1. Εξοικειωθείτε με την Ταξιδιωτική Πολιτική της Εταιρείας

Τι περιλαμβάνει το πρώτο αυτό βήμα; Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά την ταξιδιωτική πολιτική της εταιρείας σας, ώστε να είστε σίγουροι τι μπορεί να περαστεί, να δικαιολογηθεί και να καλυφθεί ως ταξιδιωτικό έξοδο και τι όχι. Να θυμάστε πως δεν ταξιδεύετε για αναψυχή, και η χαλαρότητα στο θέμα των εξόδων μπορεί να σας στοιχίσει πολύ ακριβά.

 

  1. Επιλέξτε τον Τόπο Διαμονής

Μη σας παραξενεύει που το βάζουμε δεύτερο στη λίστα. Μόνο αν γνωρίζετε εξαρχής πού θα μείνετε θα είστε σε θέση να διευθετήσετε τις λοιπές λεπτομέρειες του ταξιδιού σας.

Για να επιλέξετε σωστά τον τόπο διαμονής σας, θα πρέπει να:

  • λάβετε υπόψη τα μέρη που θα χρειαστεί να επισκεφτείτε, ώστε να είναι σχετικά κοντά (σε όλα, αν είναι αυτό δυνατόν). Καμιά φορά είναι προτιμότερο να μείνετε σε ένα λιγότερο πολυτελές ξενοδοχείο που είναι όμως κοντά σε όλα τα σημεία που πρέπει να επισκεφτείτε, παρά να κινηθείτε σε μια πανάκριβη επιλογή που θα σας γεμίσει άγχος⋅
  • ελέγξετε αν η εταιρεία σας συνεργάζεται με συγκεκριμένα ξενοδοχεία στην περιοχή⋅
  • διαβάσετε κριτικές για το ξενοδοχείο που μοιάζει να είναι η καλύτερη επιλογή. Ζητήματα όπως η καθαριότητα και η καλή εξυπηρέτηση είναι ουσιώδη, και δεν πρέπει να διακυβεύονται, όσο κεντρική κι αν είναι η θέση του ξενοδοχείου αυτή καθαυτή.

 

  1. Διευθετήστε το Μέσο Μετακίνησης

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κανονίσετε ότι άλλο αφορά το ταξίδι σας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται, φυσικά, την επιλογή του μέσου μετακίνησης και το κλείσιμο των εισιτηρίων, καθώς και τις όποιες μετακινήσεις θα απαιτηθούν εντός του προορισμού σας.

Εφόσον ήδη θα γνωρίζετε πού θα μείνετε, θα είστε τώρα σε θέση να υπολογίσετε και το κόστος των ενδιάμεσων μετακινήσεων – ταξί, μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό κτλ. Υπολογίστε, επίσης, τον χρόνο μετακίνησης από σημείο σε σημείο, και όταν διευθετείτε τα ραντεβού σας, να προσθέτετε πάντοτε 10-15 λεπτά παραπάνω από όσο υπολογίζετε ότι θα χρειαστείτε.

Αν υπολογίζετε να δουλέψετε κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας, υπάρχουν κι άλλα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη: για παράδειγμα, θα έχει το αεροπλάνο σας Wi-Fi ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με τους ανωτέρους σας ή να στείλετε κάποια απαραίτητα e-mails; Όσο νωρίτερα γνωρίζετε αυτές τις λεπτομέρειες, τόσο το καλύτερο για σας.

 

  1. Καταρτίστε ένα Ημερήσιο Δρομολόγιο

Καταρτίστε έναν λεπτομερή κατάλογο με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε κάθε μέρα του ταξιδιού σας, σημειώνοντας στο πλάι την ώρα που θα πρέπει να βρίσκεστε εκεί, καθώς και τον χρόνο που θα απαιτήσει η μετακίνησή σας. Πιστέψτε μας, θα σας χρειαστεί!

 

  1. Εξοικειωθείτε με τον Προορισμό

Αν γνωρίζετε ήδη καλά το μέρος που θα επισκεφτείτε, έχει καλώς. Αν όχι, καλό θα είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να εξοικειωθείτε με τα πιο κεντρικά του σημεία, καθώς και τις όποιες ιδιαιτερότητές του. Υπάρχουν σημεία στην πόλη που δεν είναι ασφαλή για επισκέπτες μετά από κάποια συγκεκριμένη ώρα; Ποια είναι μερικά τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης; Αν κάποιος χαθεί, ποιο είναι το ευκολότερο ή πιο κεντρικό σημείο για να προσανατολιστεί; Θα μετακινηθείτε στο εξωτερικό; Ποιες είναι μερικές στάνταρ εκφράσεις στην τοπική γλώσσα που ίσως χρειαστείτε;

 

  1. Ετοιμάστε όλα τα Απαραίτητα Ταξιδιωτικά σας Έγγραφα

inner taxiodiotika sas grafeia

Θα ήταν πραγματικά άδικο να μάθετε μια μέρα πριν το ταξίδι σας πως σας χρειάζεται μια έγκριση, άδεια ή άλλου είδους ταξιδιωτικό έγγραφο! Βεβαιωθείτε πως έχετε ό,τι χρειάζεστε πολλές μέρες πριν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο.

 

  1. Κάντε έναν Κατάλογο των Συσκευών που Θα Χρειαστείτε

Με τον τρόπο αυτό, θα μπορείτε εύκολα να ελέγξετε αν τα έχετε όλα μαζί σας πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας: φορτιστές, tablet, τηλέφωνα, laptop, USB-sticks και powerbanks πρέπει να είναι όλα στη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή.

 

  1. Προετοιμαστείτε για το Επαγγελματικό σας Ραντεβού

inner epaggelmatiko sas taxidi

Κάθε επαγγελματικό ραντεβού έχει έναν ή δύο βασικούς στόχους, και ορισμένους δευτερεύοντες. Καταγράψτε τους σε μια λίστα, και στη συνέχεια σημειώστε δίπλα τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας καθώς και να γνωρίζετε εκ των προτέρων για να τους επιτύχετε. Σκεφτείτε δημιουργικά και προσπαθήστε να προβλέψετε τις ερωτήσεις που ίσως σας γίνουν, ώστε να είστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι.

Ναι, ακολουθώντας βήμα-βήμα τις παραπάνω υποδείξεις, θα διασφαλίσετε πως το επαγγελματικό σας ταξίδι δεν θα είναι απλά μια άσκοπη μετακίνηση, αλλά μια ουσιαστική ώθηση στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

 

Ψάχνετε διαμονή για το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι στη Λευκωσία; Κάντε σήμερα την κράτηση σας!

Κάνε Κράτηση

 

Categorias del Blog:

wedding area espanol