Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Ο γάμος αποτελεί ορόσημο στη ζωή του ανθρώπου, γι’ αυτό και κάθε ζευγάρι θέλει το κοινό τους ξεκίνημα στη ζωή να μείνει αξέχαστο τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειες και τους καλεσμένους τους.

Συχνά, πολλά ζευγάρια προσπαθούν να προγραμματίσουν αυτήν την τόσο σημαντική περίσταση κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης, ζεστής μέρας, ίσως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με φόντο τοπία όπου κυριαρχούν το γαλάζιο του ουρανού και το κυανό της θάλασσας.

Ωστόσο, το καλοκαίρι δεν είναι πάντοτε και για όλους η καλύτερη επιλογή για γαμήλια δεξίωση. Η ζέστη και η υπερβολική ηλιοφάνεια συχνά προκαλούν δυσφορία στους νεόνυμφους και τους καλεσμένους, που είναι αναγκαστικά βαριά ντυμένοι, με έντονο μακιγιάζ και περίπλοκα χτενίσματα.

Αντίθετα, η εποχή του Φθινοπώρου συνδυάζει δροσερές, αναζωογονητικές ημέρες, με φιλικό ήλιο και υπέροχα χρώματα. Μήπως, λοιπόν, θα ήταν καλύτερο να σχεδιάσετε το γάμο σας επιλέγοντας ένα φθινοπωρινό σκηνικό, με εξίσου εξαιρετικές προτάσεις και επιλογές για διακόσμηση;

Χρώματα

 decoration

Το φθινόπωρο , «η φύση κάνει τον απολογισμό της», παίρνοντας χρώματα που ξεκουράζουν και γαληνεύουν την ψυχή. Τα φύλλα πέφτουν νικημένα από τα δέντρα, με αποχρώσεις του πράσινου, του καφέ και του κίτρινου να προσδίδουν στο φυσικό περιβάλλον μια αίσθηση ρομαντισμού,σοβαρότητας,αλλά και φινέτσας.

Δοκιμάστε, λοιπόν, να εμπνευστείτε για τη διακόσμηση των γαμήλιων χώρων με τις αποχρώσεις που βλέπετε γύρω σας. Προτιμήστε παστέλ αποχρώσεις όλων των χρωμάτων, δίνοντας έμφαση σε λεπτά στοιχεία και λεπτομέρειες με πιο σκούρους, γήινους τόνους από τη φθινοπωρινή σας παλέτα. Μη διστάσετε στις λεπτομέρειες αυτές να δοκιμάσετε και πιο τολμηρούς συνδυασμούς, που ίσως δεν συνηθίζονται συχνά αλλά δένουν υπέροχα, όπως το παστέλ λαδί με το δαμασκηνί και το απαλό μωβ της λεβάντας με τη ζεστή, γήινη ώχρα. Για τις μεγαλύτερες επιφάνειες προτιμήστε κυρίως off-white και σαμπανιζέ αποχρώσεις, και σε καμία περίπτωση μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε και το χρώμα της πούδρας, ή ακόμη και μια μόκα απόχρωση!

Υλικά

Υλικά όπως η γάζα , η δαντέλα και η λινάτσα είναι πρωταγωνιστές σε αυτό το αρχοντικό και φίνο στυλ. Χρησιμοποιείστε, επίσης, υλικά που βρίσκονται σε αφθονία στη φύση όπως ξύλα, κορμούς δέντρων, ξερά φύλλα, αποξηραμένα λουλούδια και καρπούς εποχής. Φροντίστε όλα αυτά τα υλικά να είναι στη φυσική τους μορφή, «ακατέργαστα», αποπνέοντας έτσι τη γοητεία του απλού και απέριττου, καθώς και του ρομαντικού.

Το ίδιο ισχύει και για όλα τα αντικείμενα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για το στολισμό. Προτιμήστε vintage κομμάτια, ξύλο με εμφανή τα σημάδια του χρόνου, μέταλλο σε χάλκινες, μπρούτζινες ή αντικέ χρυσές αποχρώσεις, κεραμικά αντικείμενα και γυαλί με το ίδιο ακριβώς στυλ. Γενικότερα αποφύγετε μοντέρνα υλικά, γυαλιστερές επιφάνειες και φουτουριστικές επιλογές. Μπορείτε να εντάξετε στη σύνθεσή σας και κάποιο μεγάλο vintage αντικείμενο όπως μια αριστοκρατική πολυθρόνα ή ένα σκαλιστό τραπέζι, χρησιμοποιώντας το με κάποιο περίοπτο τρόπο σε κεντρικό σημείο (ίσως για ένα σετ με ευχετήριες κάρτες) ή δημιουργώντας μια γωνιά φωτογράφησης για εσάς και τους καλεσμένους σας.

ExtraTips

 customized gifts

Κάτι που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και πολύ ευγενικό εκ μέρους του ζευγαριού, είναι να προσφέρει στους καλεσμένους μικρά αναμνηστικά δωράκια, σε στυλ, φυσικά, ανάλογο με αυτό της κυρίαρχης διακόσμησης. Παραδείγματος χάρη, θα μπορούσατε να μοιράσετε διακοσμημένα vintage κλειδάκια με τα αρχικά σας ή όμορφα χειροποίητα βραχιόλια για τις κυρίες του γάμου σας. Μπορείτε, επίσης, να ετοιμάσετε ένα Βιβλίο για αφιερώσεις και ευχές από τους καλεσμένους.

Το Ξενοδοχείο μας έχει φιλοξενήσει ορισμένες από τις πιο ρομαντικές γαμήλιες δεξιώσεις κατά τους μήνες του φθινοπώρου. Ίσως η δική σας να τις επισκιάσει… Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους και εμπνευστείτε από το μαγευτικό περιβάλλον των εγκαταστάσεών μας.

Κλείστε Συνάντηση

Categorias del Blog:

wedding area espanol