Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Ανακαλύψτε το πιο γευστικό catering στην πρωτεύουσα, φτιαγμένο από το έμπειρο προσωπικό του SEMELI HOTEL.

inner 24

Το καλοκαίρι αποτελεί μία από τις ιδανικότερες περιόδους για να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε μεγάλες ή μικρές ευτυχισμένες χαρές. Μετά από την περίοδο εσωστρέφειας του χειμώνα, η αισιοδοξία που πάει χέρι χέρι με αυτή την εποχή μας ενθαρρύνει να οργανώσουμε ξανά παρέα με την οικογένειά, με τους φίλους ή ακόμα και με τους συναδέλφους μας πιο χαλαρά εορταστικά events στο σπίτι, στο γραφείο ή στην εξοχή.

Τα πάρτι λοιπόν δίνουν και παίρνουν και ζωηρεύουν ξανά την καθημερινότητά μας. Οι σημαντικές αυτες στιγμές, είτε χαλαρές είτε πιο επίσημες, χρειάζονται βέβαια την κατάλληλη προετοιμασία για να είναι επιτυχημένες. Και μπορεί σε κάποιους τομείς που αφορούν στην οργάνωση του πάρτι να συγχωρούνται παραλείψεις (π.χ. στη διακόσμηση, στη μουσική), όλοι συμφωνούν όμως πως ένας μονάχα παράγοντας πρέπει να είναι αλάνθαστος! Κι αυτός δεν είναι άλλος από το φαγητό!

Πράγματι η τροφοδοσία της εκδήλωσής σας είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που κρίνουν την τελική επιτυχία της. Δεν γίνεται λοιπόν να την αφήσετε στην τύχη της, ειδικά αν πρόκειται για event με πολλούς προσκεκλημένους (π.χ. βάπτιση, γάμο) ή πιο εταιρικό προσανατολισμό όπου οι θετικές εντυπώσεις των συμμετεχόντων αποκτούν ειδικό βάρος.

Στο SEMELI HOTEL παίρνουμε την υπόθεση catering σοβαρά χρόνια τώρα.

Τα μενού μας λύνουν τα χέρια σας στο απαιτητικό κομμάτι της τροφοδοσίας της εκδήλωσής σας με τον πιο υπεύθυνο και δημιουργικό τρόπο, έχοντας ως πρόσθετο πλεονέκτημα μια πολυετή και διακεκριμένη εμπειρία στον χώρο της εστίασης.

Με προσηλωση και σεβασμό λοιπόν στις απαιτήσεις του πελάτη μας, διαμορφώνουμε a la carte μενού που αντιπροσωπεύουν την αισθητική του και χαρίζουν έξτρα πόντους στην επιτυχία κάθε εκδηλωσης.

Ειδικότερα ταjpg

Ειδικότερα, τα… υλικά της φιλοσοφίας που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες catering του ξενοδοχείου SEMELI αποτελούνται από:

  • ειδικά στελεχωμένο προσωπικό υψηλής επαγγελματικής κατάρτισης
  • άριστες πρώτες ύλες
  • πρωτοπόρες γαστρονομικές τεχνικές
  • μεθόδους ιδίας παραγωγής σε 100% ελεγχόμενο και προστατευμένο περιβάλλον
  • δημιουργικό τρόπο παρουσίασης
  • ολοκληρωμένες προτάσεις σερβιρίσματος και υποστήριξης της εκδήλωσης
  • ύψιστη ασφάλεια παρασκευής, μεταφοράς και παρουσίασης του φαγητού

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να προσφέρετε το καλύτερο στους καλεσμένους σας, οπως γνωρίζουμε και τις ειδικές απαιτήσεις που έχει η τροφοδοσία ειδικά το καλοκαίρι. Διαμορφώνουμε λοιπόν τον γευστικό κατάλογο του πάρτι σας συνυπολογίζοντας τις εξής παραμέτρους:

  • τον χαρακτηρα του πάρτι
  • τον σκοπό του
  • τον τόπο διεξαγωγής του
  • τις ειδικές διατροφικές σας απαιτήσεις
  • το πλήθος και την ηλικία των συμμετεχοντων

Με βάση αυτά τα κριτήρια διαμορφώνουμε σε συνεργασία με εσάς πλήρως εξατομικευμένες γευστικές προτάσεις και… ζυγίζουμε με ακρίβεια ένα γαστρονομικό αποτέλεσμα που συμπληρώνει τέλεια το χαμόγελο απόλυτης ικανοποίησης που θέλετε να έχουν όλοι οι καλεσμένοι σας.

Κάθε γευστική πρόταση του SEMELI HOTEL λοιπόν κλείνει μέσα της τον επαγγελματισμό και το μεράκι μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπέροχους γαστρονομικούς συνδυασμούς από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπουκιά. Συνδυασμούς που με περηφάνια μας κάνουν να μιλάμε για το πιο γευστικό catering στην πρωτεύουσα!

Categorias del Blog:

wedding area espanol