Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner

H πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και όλοι ανυπομονούμε την άνοιξη να αναθερμάνουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις μέσα από εκδηλώσεις και γιορτές που μας γεμίζουν χαρά. Μια από τις σημαντικότερες, φυσικά, δεν είναι άλλη από τη βάπτιση ενός μωρού, που αποτελεί μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μιας οικογένειας.  

Η άνοιξη δίνει το κατεξοχήν σύνθημα για να πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εκδηλώσεις με τη συνοδεία ενός υπέροχου ολάνθιστου σκηνικού και ήπιων θερμοκρασιών που ανοίγουν διάπλατα τη βεντάλια των επιλογών σε σχέση με τη διακόσμηση, τον μπουφέ αλλά και τον τόπο διοργάνωσης τελετής και δεξίωσης.  

Στο SEMELI HOTEL έχουμε πολλές φορές γίνει μάρτυρες των πιο εμπνευσμένων βαπτίσεων, μιας και η φαντασία σε υλικά, σχέδια και θέματα ξεχειλίζει, δίνοντας την ευκαιρία για την παρουσίαση πραγματικά αξέχαστων εκδηλώσεων που αφήνουν άπαντες ευχαριστημένους.  

Σε ποιους τομείς μπορεί, όμως, να σας βοηθήσει η καθοδήγηση των επαγγελματιών συντονιστών εκδηλώσεων που διαθέτει το SEMELI HOTEL

Το SEMELI HOTEL διαθέτει πολλαπλές, ευπροσάρμοστες αίθουσες δεξιώσεων, προκειμένου να μπορείτε να αξιοποιήσετε κάθε σας σχέδιο για τη μεγάλη μέρα του μωρού σας. Ακόμα και από την πρώτη… αναγνωριστική σας βόλτα στο ξενοδοχείο, θα διαπιστώσετε την αρτιότητα του εξοπλισμού και τον σοφιστικέ αέρα που διαπνέει τη διακόσμηση, δίνοντάς σας πλεονεκτήματα να αρχίσετε να χτίζετε το πλάνο της δεξίωσης και την ταυτότητα της διακόσμησης σε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο σκηνικό που μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Η υπέροχη αλλά και ταυτόχρονα φιλική διακόσμηση του εστιατορίου DEMETRA και η πολυτελής ατμόσφαιρα του DIONYSOS Bar θέτουν στη διάθεσή σας ότι χρειάζεστε. Οπόταν, όποια και να είναι η επιλογής σας, είτε στις μεγάλες, φωτεινές και καλόγουστες αίθουσες δεξιώσεων, είτε στο μεγαλοπρεπές μπαρ  DIONYSOS και την υπέροχη βεράντα του εστιατορίου DEMETRA, οι έμπειροι διοργανωτές του ξενοδοχείου δε αφήνουν τίποτα στην τύχη του, ενώ ο επαγγελματισμός και η συνέπεια κλέβουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας. Μαζί μπορούμε να διαλέξουμε την αίθουσα που πληροί τα δικά σας κριτήρια καλύτερα, αλλά και να οργανώσουμε τη διάταξη των τραπεζιών και τα ειδικότερα στοιχεία της διακόσμησης και των happenings που θέλετε να συνοδεύουν την εκδήλωσή σας. 

WeddingChristening Dionysos Bar

Παρέα θα σχεδιάσουμε ένα ευφάνταστο μενού για τους καλεσμένους σας, σύμφωνα με τις διατροφικές τους απαιτήσεις και τις γαστρονομικές σας απαιτήσεις. Μια ανοιξιάτικη βάπτιση βοηθά εξαιρετικά σε αυτό, μιας και πέρα από τη διακόσμηση του μπουφέ, μπορείτε να παρουσιάσετε άκρως ανάλαφρες γεύσεις με δροσερές σαλάτες και εποχιακά φρούτα. 

Την πιο γλυκιά μέρα της ζωής του μωρού σας δεν μπορούν φυσικά να λείπουν… τα γλυκά! Η δημιουργία του ιδανικού candy bar αποτελεί προτεραιότητα σε μια βάπτιση, καθώς αποτελεί το αγαπημένο μέρος που συχνάζουν τα παιδιά (αλλά και οι μεγαλύτερης ηλικίας γλυκατζήδες προσκεκλημένοι). Την άνοιξη τα χρώματα έχουν την τιμητική τους, για αυτό και δίνουμε ισάξια βαρύτητα τόσο στην ποικιλία των γεύσεων όσο και στην παρουσίασή τους σε ένα ισορροπημένο αλλά πάντα χαρούμενο μπουφέ. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, οι γλυκές επιλογές είναι πολλές, με τη σοκολάτα να έχει την τιμητική της, αλλά και τα cake pops, τα cupcakes, τις τούρτες και τα lollipops να δίνουν εξίσου δυναμικό «παρών».

DEMETRA Restaurant Picture 1

Σε αντίθεση, λοιπόν, με τις άλλες εποχές, οι ανοιξιάτικες βαπτίσεις συμβαδίζουν απόλυτα με το συναισθηματικό υπόβαθρο της βάπτισης, καθώς διαθέτουν τα χρώματα, το φως αλλά και την ελπίδα της αναζωογόνησης της φύσης που ταιριάζει απόλυτα με την ελπίδα του ερχομού και της ονοματοδοσίας του νεοφώτιστου. Αν θέλετε, λοιπόν, να παρουσιάσετε χωρίς άγχος ένα αρμονικό αποτέλεσμα, που ξεχωρίζει σε καλαισθησία και δημιουργικότητα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους δεξιώσεων του SEMELI HOTEL και να υποδεχτείτε την άνοιξη με τον πιο φωτεινό τρόπο: τη λαμπερή μέρα της βάπτισης του πολύτιμου μωρού σας! 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Categorias del Blog:

wedding area espanol