Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner

Όταν έρχεται η στιγμή να παραθέσετε ένα επιτυχημένο business lunch, η εμπειρία του προσωπικού που θα το επιμεληθεί αλλά και οι ευκολίες του χώρου που θα το φιλοξενήσει είναι πολύ σημαντικές για την ολοκληρωμένη επιτυχία του. Τα επαγγελματικά γεύματα δίνουν την ευκαιρία να υποδεχτείτε τον εταιρικό σας συνεργάτη μέσα σε ένα business chic περιβάλλον, αποφορτίζοντας (έστω και για λίγο) την ατμόσφαιρα από την ένταση του γραφείου και χαρίζοντας παράλληλα μια φιλικότητα που εκτιμάται στη δόμηση μιας επαγγελματικής σχέσης εμπιστοσύνης.  

Είτε πολλοί είτε ακόμα και ένας, οι καλεσμένοι σε ένα business lunch επιθυμούν να νιώσουν ξεχωριστοί, για αυτό και η ανάθεσή του πρέπει να γίνει σε ένα καταξιωμένο περιβάλλον. Είμαστε περήφανοι που στους καλαίσθητους χώρους του SEMELI HOTEL και συγκεκριμένα στο εστιατόριο “Demetra” και στο Μπαρ “Dionysos” έχουν πραγματοποιηθεί τα πλέον σημαντικά business lunches και έχουν περάσει κατά καιρούς οι καλύτεροι επαγγελματίες της Λευκωσίας. Η πόλη εξάλλου πρωταγωνιστεί στο επαγγελματικό σκηνικό, με καταξιωμένους business leaders να την προτιμούν για τη στρατηγική της θέση, αλλά και για τη μοναδική κουλτούρα που αναδίδει το διαρκώς εναλλασσόμενο και πολυπρισματικό επιχειρηματικό της σκηνικό.  

Η υψηλή αισθητική, η διακριτικότητα, το άψογο service αλλά και το πλούσιο μενού των business lunches, που δομεί η εξειδικευμένη ομάδα σεφ του ξενοδοχείου ειδικά για αυτόν το σκοπό, εγγυώνται πως μπορούν να απολαύσουν καθημερινά το γεύμα τους σε μια ήσυχη αλλά και εμπνευσμένη ατμόσφαιρα που κινητοποιεί όλες τις αισθήσεις.  

Με μεγάλη ποικιλία γευστικών πιάτων, δημιουργικές και πιο παραδοσιακές γεύσεις, αλλά και πάντα με τα πιο ποιοτικά υλικά, οι σεφ του SEMELI υποστηρίζουν πλήρως τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, παρέχοντας ένα μενού που δεν εναλλάσσεται με υφές, γεύσεις και ευφάνταστες παρουσιάσεις. Με άξονα την απόλυτη ικανοποίηση των γαστρονομικών σας επιθυμιών, προσφέρουν μια απολαυστική παλέτα γεύσεων που απογειώνει τα υλικά και δημιουργεί εκπλήξεις που ενθουσιάζουν κάθε ουρανίσκο!


 ευφάνταστες γεύσεις 1

ευφάνταστες γεύσεις 2

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να συνοδεύσετε το business lunch με ευφάνταστες γεύσεις, επιλέξτε σολoμό με ρύζι και λαχανικά, λαχταριστά κρεατικά αλλά και πιο urban style προτάσεις, όπως burger με πατάτες και σαλάτα, ή all time classic comfort food όπως spaghetti ή club sandwich. Mην ξεχάσετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με μια δροσερή και ολόφρεσκη σαλάτα σε μοναδικούς συνδυασμούς! Όσο για το κελάρι μας, οι διακεκριμένες ετικέτες μας δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους, ενώ ανάλογα με την ώρα της ημέρας, διατίθενται και πολλές άλλες επιλογές σε ποτά ή beverages.  

Στο SEMELI HOTEL σεβόμαστε τόσο εσάς όσο και τους συνεργάτες σας, για αυτό εστιάζουμε πολύ όχι μόνο στην υψηλή ποιότητα του μενού, αλλά και στον τρόπο παρουσίασής του. Μη διστάσετε, λοιπόν, να ορίσετε το επόμενο business lunch σας εδώ για να γευτείτε απόλυτα και την επαγγελματική επιτυχία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Categorias del Blog:

wedding area espanol