Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Αν η αγάπη και ο έρωτας είναι η πεμπτουσία της ζωής, και συνάμα το αλατοπίπερό της, τότε μια ημέρα τον χρόνο είναι σίγουρα μικρός φόρος τιμής στο μαγικότερο συναίσθημα του σύμπαντος.

Είτε τον τιμάτε όμως μία μέρα τον χρόνο, είτε κάθε λεπτό της ζωής σας, ο έρωτας αποζητά την κατάλληλη ρομαντική ατμόσφαιρα για να ευδοκιμήσει· και το Ξενοδοχείο  SEMELI προσφέρει σε σας και το άλλο σας μισό το απόλυτο ρομαντικό σκηνικό για μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά! 

Γεύσεις

Γεύσεις που Ξυπνούν τις Αισθήσεις

Δεν χωρά αμφιβολία πως δεν νοείται ερωτική ατμόσφαιρα δίχως γεύσεις που ξυπνούν τις αισθήσεις, ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο και χαλαρώνουν το σώμα. Ένα πλούσιο γεύμα με πρωτότυπα πιάτα που θα συνοδεύεται από φίνο κρασί και ένα βελούδινο επιδόρπιο σοκολάτας χαρίζει σε μια ρομαντική βραδιά το ιδανικό ξεκίνημα.

Και οι σεφ του εστιατορίου «Δήμητρα» στο SEMELI HOTEL γνωρίζουν πολύ καλά πώς να ετοιμάσουν για σας το ιδανικό μενού για την περίσταση!

Με ιδιαίτερες προτάσεις από πιάτα θαλασσινών ή εκλεκτών κρεατικών, αλλά και πιο ιδιαίτερα εδέσματα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή, τη γαλλική και την κυπριακή κουζίνα – πάντοτε με αγνά, φρέσκα υλικά ύψιστης ποιότητας - το αποτέλεσμα είναι ένα εξαίσιο πάντρεμα παράδοσης και δημιουργικότητας, μια γαστρονομική έκπληξη που θα σας μείνει αξέχαστη.

Κοκτέιλ

Κοκτέιλ που σας Χαλαρώνουν και σας Ταξιδεύουν

Μετά από ένα απολαυστικό όσο και χορταστικό γεύμα, σειρά έχει λίγη έξτρα γεύση και χαλάρωση – δεν συμφωνείτε; Ένα γευστικό κοκτέιλ θα χαλαρώσει το σώμα και θα ταξιδέψει τη διάνοια, ξυπνώντας αναμνήσεις και κάνοντας τις συζητήσεις σας ακόμη πιο ενδιαφέρουσες!

Το Bar Διόνυσος αποτελεί την ιδανική συνέχεια στη βραδιά σας, με δημιουργικά κοκτέιλ, τοπικά και διεθνώς διακεκριμένα κρασιά, καθώς και μπύρες και ποτά από κάθε γωνιά του κόσμου –συνοδευμένα πάντοτε από ιδιαίτερες ποικιλίες μεσογειακών τυριών και εποχιακών φρούτων.

Καθισμένοι αναπαυτικά στους πολυτελείς δερμάτινους καναπέδες του, απολαύστε τη διαχρονική, φινετσάτη του διακόσμηση και τη χαλαρωτική ζωντανή μουσική του επένδυση – ειδικά επιλεγμένη για την περίσταση.

Άνετη Διαμονή

Άνετη Διαμονή, Άριστο Service

Είτε προτιμήσετε μια από τις οκτώ πολυτελείς μας σουίτες – που περιλαμβάνουν ιδιωτικό Jacuzzi και πλήρως εξοπλισμένο μίνι μπαρ - είτε ένα από τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτιά μας, η βραδιά σας θα κλείσει ιδανικά σε έναν άνετο, υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, με το έμπειρο προσωπικό μας πάντοτε στη διάθεσή σας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η βραδιά θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη!

Σε μοναδική τοποθεσία κι αποπνέοντας ένα σπάνιο συνταίριασμα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και φινετσάτης κομψότητας, το SEMELI Hotel σάς προσκαλεί να γιορτάσετε την αγάπη σας βυθισμένοι σε μια αυθεντικά ρομαντική ατμόσφαιρα. 

Κάντε την κράτησή σας σήμερα κιόλας, πατώντας εδώ!

Κρατήσεις

Categorias del Blog:

wedding area espanol