Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Η επαφή με τη φύση, είναι ο πλέον ιδανικός τρόπος να αφυπνίσεις τη δημιουργικότητά σου, να γεννήσεις νέες ιδέες και βεβαίως να ηρεμήσεις!

Όλοι μας πιστεύω το χρειαζόμαστε αυτό επειγόντως. Πρέπει να απομακρυνθούμε λιγάκι από τα social media και τα smartphones μας. Να αφεθούμε στο καθαρό αεράκι, στη βουνίσια ατμόσφαιρα, το κελάηδισμα των πουλιών…

Υπάρχουν πολλά μέρη στην Κύπρο -γνωστά και άγνωστα- τα οποία περιμένουν με ανυπομονησία να τα εξερευνήσεις με φίλους ή με οικογένεια!

Αυτή η εποχή είναι η καταλληλότερη για τέτοιες εξορμήσεις, για να περάσεις ένα ευχάριστο ΣΚ. Μη χάνεις ευκαιρία και δες τι να κάνεις!

 

1. Θεματικά Πάρκα:

Στην Κύπρο υπάρχουν πολλά θεματικά πάρκα όπου μπορείς να ανακαλύψεις και να κάνεις δραστηριότητες. Ίσως έχεις κάποιο κοντά σου που δεν ανακάλυψες ακόμη! Ευκαιρία να πας για μια μέρα γεμάτη διασκέδαση με φίλους και να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Μερικές επιλογές από τέτοια πάρκα είναι:

 

  • CyHerbia Botanical Park & Labyrinth – Αυγόρου:

Μία μοναδική εμπειρία αφού μέσα σε περιμένουν 9 βοτανικοί κήποι να τους ανακαλύψεις, ενδημικά δέντρα και θάμνοι  να σχηματίζουν το νησί της Κύπρου και ο πρώτος και μοναδικός λαβύρινθος στην Κύπρο!

CyHerbia Botanical Park Labyrinth

  • Adventure Mountain Park – Κυπερούντα:

Άλλη μία υπέροχη εμπειρία για αναρρίχηση, πεζοπορία, παγοδρομίες, laser park, paintball και woodland paintball μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

 

2. Πάρκα για περπάτημα και βόλτα:

Η Κύπρος είναι γεμάτη από όμορφα πάρκα στα οποία μπορείς να περπατήσεις, να κάνεις ποδήλατο ή απλά να απολαύσεις τη βόλτα σου για καφέ με φίλους.

Στη Λευκωσία τα γνωστά σε όλους μας Πάρκο Αθαλάσσας και Πάρκο Ακροπόλεως έχουν πολλές τοποθεσίες για πικ-νικ, διαμορφωμένα  μονοπάτια για περπάτημα και μια γοητευτική φύση μπροστά στα μάτια σου. Πολύ ωραίες τοποθεσίες για κάτι εναλλακτικό με την παρέα σου!

parko athalassas

Οι Κήποι Μετοχίου Κύκκου είναι επίσης μία πολύ όμορφη περιοχή με πεζόδρομο αλλά και ποδηλατόδρομο ενώνοντας Λακατάμια, Στρόβολο και Λευκωσία.

 

3. Δημοφιλείς τοποθεσίες για εξερεύνηση κι εκδρομή:

Υπάρχουν κάποιες περιοχές που είναι πολύ αγαπημένες για μας τους νέους και σίγουρα θα οργανώσουμε μια εκδρομή εκεί. Ναι… ξέρω τι σκέφτηκες! Κακοπετριά, Καλοπαναγιώτης ή Καληδόνια! Τρεις υπέροχες γραφικές τοποθεσίες.

  • Η Κακοπετριά τα έχει όλα! Εστιατόρια, καφέ, φύση, ποταμάκι αλλά και κλαμπ και μπαράκι.

kakopetria

  • Ο Καλοπαναγιώτης είναι μια κοντινή σε αρκετούς περιοχή, με γραφικά σπίτια, εστιατόρια και πανέμορφη φύση.

kalapanayiotis

  • Τα Καληδόνια βρίσκονται στις Πλάτρες και είναι μία πολυφωτογραφημένη περιοχή με καταρράκτες – από τους ψηλότερους στην Κύπρο!

kalidonia

Κλείστε τώρα τη διαμονή σας στο Ξενοδοχείο SEMELI και βρείτε την άνετη, ξεκούραστη βάση που χρειάζεστε για την εξερεύνησή σας!

kleise diamoni

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek