Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Έχουμε επιλέξει για σας τα 6 πιο trendy θέματα βαπτίσεων για το 2023 για αγόρια και κορίτσια ώστε να πάρετε λίγη… έμπνευση.

 

Μια δεξίωση αφιερωμένη στην πολυτιμότερη ύπαρξη για κάθε γονιό είναι, ασφαλώς, ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Κι εμείς ξέρουμε πώς να το μετατρέψουμε σε κάτι πραγματικά αξέχαστο, τόσο για σας, όσο και για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου SEMELI περιλαμβάνουν τις Εσωτερικές Αίθουσες Εκδηλώσεων, το εστιατόριο "Demetra" και τη στεγασμένη βεράντα του, όπως και το μπαρ "Dionysos" με την καταπληκτική διαρρύθμισή του.

Ό,τι κι αν έχετε υπόψη, λοιπόν, για τη δεξίωση των καλεσμένων σας, οι υπέροχα διαμορφωμένοι χώροι μας θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό, και το πολύπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει να πάνε όλα όπως ακριβώς τα έχετε σχεδιάσει.

Το μόνο που μένει, ίσως, είναι να επιλέξετε ένα θέμα για τη διακόσμηση του χώρου. Παρακάτω, έχουμε επιλέξει για σας τα 6 πιο trendy θέματα βαπτίσεων για το 2023 για αγόρια και κορίτσια ώστε να πάρετε λίγη… έμπνευση.

semelihotel 2305 inner2

Αγόρι

Αερόστατο

Το αερόστατο είναι ο πιο ρομαντικός και παραμυθένιος τρόπος ταξιδιού για παιδιά και μεγάλους, και οι πολύχρωμοι θόλοι του μπορούν να σας δώσουν πολύ υλικό για… διακοσμητική σκέψη κάθε εποχή του χρόνου.

Συνήθως, πάντως, το βαθυγάλανο του ουρανού και της θάλασσας, καθώς διάφοροι τόνοι λευκού, που παραπέμπει στα σύννεφα είναι αυτοί που κυριαρχούν σε αυτό το θέμα. Χρησιμοποιήστε επίσης κάποιο γήινο χρώμα, όπως ένα καφέ ή ανοιχτό πράσινο για λεπτομέρειες.

Για τη διακόσμηση του χώρου, το κύριο στοιχείο θα είναι, φυσικά, άφθονα μπαλόνια, ενώ συνηθίζονται και υλικά όπως το pampas grass και η γυψοφύλλη.  

Μικρός Πρίγκιπας

Ο μαγευτικός κόσμος του περίφημου ήρωα του Αντουάν ντε Σαιντ Εξιπερί είναι διαχρονική επιλογή για παιδικά πάρτι και δεξιώσεις. Για τη διακόσμηση προτιμούμε το βαθύ κόκκινο της τριανταφυλλένιας φίλης του Μικρού Πρίγκηπα και άφθονα γλυκά. Διακοσμήστε επίσης τον χώρο με λευκό, καθώς και με το κεραμιδί της αλεπούς, που πρέπει να κυριαρχεί και ως σχήμα για τα κέικ ή για άλλα εδέσματα που θα προσφέρετε!

semelihotel 2305 inner3

Αρκουδάκια

Κλασικό μα πάντοτε πετυχημένο. Το θέμα «Αρκουδάκια» συνδυάζεται κλασικά με ανοιχτό γαλάζιο, παπιγιόν και, τα τελευταία χρόνια, με ένα πιο ανάλαφρο boho στιλ. Καλύτερα αποφύγετε τη σύνδεση με το δάσος και την καφέ του παλέτα. Βάλτε ως φόντο χρώμα του ουρανού και, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στοιχεία της φύσης για διακόσμηση, προτιμήστε το πράσινο του γρασιδιού και το χρυσοκίτρινο του μελιού. 

 

Κορίτσι

semelihotel 2305 inner1

Κύκνος

Ένα από τα πιο κομψά και συνάμα γοητευτικά πλάσματα του πλανήτη, και συχνός πρωταγωνιστής σε ορισμένα από τα δημοφιλέστερα παραμύθια.

Το λευκό προφανώς θα κυριαρχεί στη διακόσμηση, με λεπτομέρειες σε μαύρο και πορτοκαλί, που παραπέμπουν στο υπέροχο ράμφος του. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις του ροζ και του σάπιου μήλου, καθώς και χρώματα που παραπέμπουν σε πριγκίπισσες – θυμίζοντας την πασίγνωστη ιστορία της Λίμνης των Κύκνων.

Minnie Mouse

Η περίφημη αγαπημένη φιγούρα του Walt Disney συνδυάζεται τέλεια με τον κλασικό συνδυασμό μαύρου και κόκκινου σε πουά σχέδια, αλλά μπορεί να κινηθείτε και σε ροζ – λευκό συνδυασμό αν θέλετε κάτι πιο χαρωπό.

Νεράιδα

Δεν θα μπορούσε να λείπει η νεράιδα από μια επιλογή θεμάτων για κορίτσια! Αντλήστε έμπνευση από την Τίνκερμπελ: ανοιχτό πράσινο και σάπιο μήλο, διάφανα φτερά, vintage στοιχεία, μπόλικες κορδέλες και φιογκάκια και, φυσικά, γλυκά με το ανάλογο σχήμα για ένα πραγματικά παραμυθένιο αποτέλεσμα.

 

Επικοινωνήστε με τους έμπειρους event planners του SEMELI HOTEL και ανακαλύψτε πόσο εύκολα και απλά μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί τη δεξίωση που ονειρεύεστε για το μικρό σας αγγελούδι!

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek