Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Το Πασχαλινό τραπέζι είναι πηγή χαράς, γλεντιού και αξέχαστων στιγμών με φίλους και συγγενείς... αλλά το άγχος της προετοιμασίας των παραδοσιακών εδεσμάτων συχνά στερεί από κάποιους τον χρόνο που χρειάζονται για να απολαύσουν πλήρως τη μοναδική αυτή περίσταση.  

Αν θέλετε να χαρείτε ξέγνοιαστα το φετινό πασχαλινό τραπέζι, οι υπηρεσίες catering του SEMELI HOTEL ‘’SEMELI Catering Services’’ είναι εδώ και σας προσφέρουν ένα φανταστικό και προπάντων παραδοσιακό πασχαλινό μενού που θα σας μείνει αλησμόνητο!  

 

Το Πασχαλινό μας Μενού  

SemeliHotel 2303 inner 2

Το μενού μας προσαρμόζεται απόλυτα στις γευστικές προτιμήσεις όλης της παρέας και μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε από τα παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, όπως παραδοσιακή μαγειρίτσα, σουβλιστό αρνί, παραδοσιακά γλυκά και άλλα κυπριακά εδέσματα, από τα οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά οι φλαούνες – όλα φτιαγμένα με φρέσκα και αγνά υλικά.  

Στις επιλογές που προσφέρουμε, όμως, περιλαμβάνονται και λαχταριστά vegan πιάτα από όσπρια, σαλάτες με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, κινόα και μανιτάρια και χορτοφαγικές λιχουδιές, για ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες για κάθε μέλος της παρέας.  

Απλά πείτε μας τι θα θέλατε να υπάρχει στο τραπέζι – κι εμείς θα φροντίσουμε να είναι εκεί στην πιο λαχταριστή του εκδοχή!  

 

Απολαύστε το Πιο Ξέγνοιαστο και Γευστικό Πασχαλινό Τραπέζι!  

SemeliHotel 2303 inner 1

Αυτό το Πάσχα, εσείς αναλαμβάνετε τη διακόσμηση, την παρέα, τα αστεία και το γλέντι… και το μαγείρεμα αφήστε το στους επαγγελματίες των SEMELI Catering Services, που γνωρίζουν καλά τα… συστατικά για το τέλειο πασχαλινό τραπέζι:  

  • Πολύπειροι σεφ που ξέρουν πώς να παντρέψουν την παράδοση με τις γευστικές και διατροφικές σας προτιμήσεις… 
  • Αποκλειστικά φρέσκα και άριστης ποιότητας υλικά.  
  • Άριστες τεχνικές και προσήλωση στην άριστη υγιεινή.  
  • Δημιουργικό τρόπο παρουσίασης.  
  • Άψογη εξυπηρέτηση.  

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας και απολαύστε τα μοναδικά μας μενού που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό σας καλεσμένο!  

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek