Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 semeli2302 inner

Μόλις λίγες μέρες μάς χωρίζουν από την γιορτή του έρωτα, τον Άγιο Βαλεντίνο, και αναμφίβολα τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν ήδη σχέδια για μια μαγευτική περίσταση!  

Το μυστικό για να χαρείτε τη μέρα, εκτός από το σημαντικότερο (τα όσα νιώθετε ο ένας για τον άλλον) είναι να σχεδιάσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό, από όλες τις απόψεις: από το φαγητό και το ποτό σας, τα μέρη που θα επισκεφτείτε και το πού θα περάσετε το βράδυ σας.  

Και το SEMELI HOTEL είναι η ιδανική επιλογή… 

Ό,τι Χρειάζεστε για μια Ξεχωριστή Διαμονή… 

Στην καρδιά της Λευκωσίας, το SEMELI HOTEL είναι γνωστό για την κομψή του αισθητική και την πολυτελή του ατμόσφαιρα. Οι άψογες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, μα πάνω απ’ όλα το ζεστό, φιλόξενο κλίμα του προετοιμάζουν αμέσως διάνοια και αισθήσεις για μια αυθεντικά ξεχωριστή εμπειρία.  

semeli2302 inner3

Απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα στο εστιατόριο DEMETRA που συστεγάζεται στους χώρους του ξενοδοχείου, προσφέροντας ξεχωριστές γεύσεις, πρωτότυπα μενού και φίνα κρασιά από την Κύπρο αλλά και όλο τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το ποτό ή το αγαπημένο σας κοκτέιλ στο μπαρ DIONYSOS.  

Είτε επιλέξετε ένα από τα υπέροχα, πλήρως εξοπλισμένα βασικά μας δωμάτια είτε μια από τις πολυτελείς μας σουίτες, η άριστη εξυπηρέτηση εγγυάται αυθεντική ξεγνοιασιά και απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας – απαραίτητο «συστατικό» για κάθε ξεχωριστή προσωπική σας στιγμή.  

semeli2302 inner2

Δεν είναι μόνο η ιδιαίτερη αισθητική, με τα γήινα χρώματα, τα στοιχεία πολυτέλειας και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας γνωρίζει πώς να χαρίσει αυτή την έξτρα πινελιά στη διαμονή σας…  

Απλά πείτε μας τι έχετε υπόψη, και θα φροντίσουμε να το εξασφαλίσουμε! Και φυσικά, έχουμε έτοιμες και δικές μας προτάσεις: από πρωινό στο κρεβάτι και ειδικά κρασιά, μέχρι κάποια έκπληξη για το άλλο σας μισό! 

Μιλήστε μαζί μας, πείτε μας τα σχέδιά σας ή πώς θα θέλατε να περάσετε την Ημέρα των Ερωτευμένων και εξασφαλίστε μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή!  

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek