Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Αν ψάχνεις ένα νέο στέκι για χαλαρωτικά after work drinks, μόνος ή με συναδέλφους, έχουμε για σένα την τέλεια επιλογή… 

semeli0922 inner

Απόγευμα, και άλλη μια κουραστική μέρα στο γραφείο μόλις τέλειωσε. Σώμα και πνεύμα αποζητούν μια χαλαρωτική απόδραση, που θα αποβάλει την ένταση και θα μας γεμίσει κέφι και καλή διάθεση. 

Ένα ποτό, λοιπόν, με έναν - δυο φίλους και συναδέλφους είναι η ιδανική επιλογή.  

Είτε πρόκειται για μια team building πρωτοβουλία που θα σας φέρει πιο κοντά στους συνεργάτες σας, είτε για αυτό το τόσο απαραίτητο ξέσκασμα που θα μας επιτρέψει να διαχειριστούμε τις καθημερινές προκλήσεις, τα after work drinks χαρίζουν μια ευχάριστη νότα τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας.  

Αρκεί, φυσικά, να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο.  

Αν ψάχνεις ένα νέο στέκι για χαλαρωτικά after work drinks, μόνος ή με συναδέλφους, έχουμε για σένα την τέλεια επιλογή… 

Ανακάλυψε τη Μοναδική Ατμόσφαιρα του Bar Dionysos στο SEMELI HOTEL  

Λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας και την αγορά της πόλης, το μπαρ Dionysos κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις με την διακριτική του πολυτέλεια, τη διακοσμητική του φινέτσα και το φιλόξενο περιβάλλον του.  

Σε έναν χώρο που αποπνέει χαλάρωση και προσφέρει γνήσια άνεση, επαγγελματίες barmen ετοιμάζουν για σας κλασικά αλλά και δημιουργικά κοκτέιλ που εντυπωσιάζουν τον ουρανίσκο.  

Αυθεντικά ποτά και κρασιά από τους καλύτερους αμπελώνες της Κύπρου, αλλά και από επιλεγμένες ποικιλίες από όλο τον κόσμο, συναρπάζουν με την υπέροχη γεύση και το μεθυστικό τους άρωμα, ενώ απολαυστικά συνοδευτικά, όπως πιατέλες μεσογειακών τυριών, αλλαντικών και φρούτων εποχής, συμπληρώνουν γευστικά τις προτάσεις μας.  

Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό και άψογη εξυπηρέτηση σε έναν χώρο όπου καμία λεπτομέρεια δεν έχει αφεθεί στην τύχη, κι είναι σχεδιασμένος να σας βοηθήσει να αισθανθείτε άνετα και να βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό.  

Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε γιατί το Bar Dionysos  στο SEMELI HOTEL είναι ιδανική επιλογή για απογευματινές συναντήσεις και επαγγελματικές συγκεντρώσεις! 

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek