Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 inner 2

Το καλοκαίρι –ειδικά στο ωραιότερο νησί της Μεσογείου– διαμορφώνει το τέλειο σκηνικό για έναν ονειρικό γάμο: καταγάλανος ουρανός και ξάστερες νύχτες ντύνουν με ασύγκριτο ρομαντισμό τις μοναδικές αυτές στιγμές.  

Ο υπέροχος καλοκαιρινός καιρός δίνει στο ζευγάρι πολύ περισσότερες επιλογές σε διακόσμηση και θεματολογία σε κτήματα και ξενοδοχεία με υπέροχους εξωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα χαρίζει στην περίσταση και μια πιο ανάλαφρη διάθεση, επηρεασμένη από vintage, elegant, ή και boho επιδράσεις!  

Μιας και η έμπνευση είναι η καλύτερη συνταγή για πρωτότυπες, δημιουργικές ιδέες, ρίξτε μια ματιά παρακάτω: έχουμε συγκεντρώσει για σας 3+1 ιδέες για έναν ονειρικό καλοκαιρινό γάμο!  

Ρομαντική Ατμόσφαιρα με Φαναράκια  

Ρομαντική Ατμόσφαιρα με Φαναράκια

Τα βράδια του καλοκαιριού γίνονται ακόμη πιο μαγευτικά όταν συνδυάζονται με το απαλό κίτρινο φως των φαναριών! Χαρίζουν μοναδική ζεστασιά και ρομαντισμό, είτε βρίσκονται πάνω στα τραπέζια είτε κρεμασμένα ή τοποθετημένα σε διάφορα σημεία του χώρου της δεξίωσης.  

Αν επιλέξετε να τα φτιάξετε μόνοι σας, πολλή προσοχή τόσο στα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, όσο και στην όλη κατασκευή! Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αρπάξουν φωτιά ένα – δυο απ’ αυτά και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Μια εξαιρετική ιδέα είναι να τυλίξετε τα φαναράκια με κάποιο μη εύφλεκτο υλικό (όπως συνθετική δαντέλα) που θα κάνουν παιχνίδια με το φως και τις σκιές.  


Μια Πρωτότυπη Ιδέα για Ευχές Καλεσμένων  

Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατικό λεύκωμα για να σας αφήσουν ευχές οι καλεσμένοι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη καλοκαιρινή κατασκευή από χαρτί, με την οποία θα μπορείτε ακόμη πιο εύκολα να διακοσμήσετε μια γωνιά στο σπίτι σας.  

Ένα χάρτινο καραβάκι για παράδειγμα με όμορφες σκέψεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα τραβήξει αμέσως την προσοχή των καλεσμένων σας και θα μαγνητίζει πάντοτε το βλέμμα όσων σας επισκέπτονται στο σπίτι! 


Ψάθινα Καπέλα για Διακόσμηση  

Ψάθινα Καπέλα

Η ψάθα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό υλικό: με υπέροχο χρώμα και εύπλαστο ως υλικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άπειρους τρόπους για τη διακόσμηση του γάμου σας!  

Μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε ψάθινα καλαθάκια γάμου για τα παρανυφάκια, με τα ονόματά τους επάνω, γραμμένα με δαντέλα ή πέρλες! Κι αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε νωρίς τη δεξίωση, μπορείτε να μοιράσετε καλόγουστα ψάθινα καπέλα στους καλεσμένους σας για να τους προστατέψετε από τον ήλιο.  


Χρησιμοποιείστε Πέταλα Λουλουδιών  

Πέταλα Λουλουδιών

Τα λουλούδια είναι must για κάθε γάμο, αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε φανταστικά τους πέταλα και με πιο πρωτότυπους και δημιουργικούς τρόπους;  

Μια φανταστική ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό στοιχείο με τα αρχικά σας, με σκελετό από ψάθα ή εύκαμπτο πλαστικό και τα γράμματα από λουλούδια ή πέταλα λουλουδιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε επίσης διαδρόμους από λουλούδια, ή μια ολάνθιστη αψίδα για φωτογραφίες με τους καλεσμένους σας. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προτιμήστε λουλούδια που ταιριάζουν με τα χρώματα του νυφικού και των ρούχων του γαμπρού.  


Ό,τι κι αν επιλέξετε, σιγουρευτείτε ότι αντιπροσωπεύει το προσωπικό σας στιλ και σας κάνει χαρούμενους! Εξάλλου, η μέρα του γάμου σας είναι, πρωτίστως, η δική σας μέρα!  

Όπως κι αν ονειρεύεστε τη σημαντικότερη στιγμή της ζωή σας, το SEMELI HOTEL υπόσχεται να σας χαρίσει τις ομορφότερες αναμνήσεις, διοργανώνοντας στην εντέλεια τη γαμήλια δεξίωσή σας, ως την τελευταία λεπτομέρεια!  

Από μικρές τελετές σε ένα από τα κομψά εσωτερικά σκηνικά του ξενοδοχείου έως και μεγαλύτερες δεξιώσεις στο μπαρ Διόνυσος και τη βεράντα μας, οι επαγγελματίες συντονιστές εκδηλώσεων του ξενοδοχείου μπορούν να οργανώσουν μια πραγματικά μαγευτική περίσταση για σας και τους καλεσμένους σας!  

Δείτε τους χώρους μας και μάθετε για τα ειδικά πακέτα διαμονής για νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους!   

 

Μάθετε περισσότερα

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek