Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Τα Σαββατοκύριακα είναι ο ιδανικός καιρός για χαλάρωση και ξεκούραση για τους μεγάλους, μα για τα παιδιά μας είναι άλλη μια ευκαιρία για παιχνίδι και διασκέδαση! Αν αναζητάτε ιδέες για το πώς θα μπορούσατε να συνδυάσετε την ξεκούραση με μια εποικοδομητική δραστηριότητα με τα παιδιά σας, ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

 

1. Απολαύστε Δροσιά & Παιχνίδι σε ένα από Waterparks της Κύπρου!

Υδροπάρκα

Μήπως έχετε επισκεφτεί κάθε παραλία του νησιού κι αποζητάτε κάτι πιο… συναρπαστικό;

Πάρτε όλη την οικογένεια κι επισκεφτείτε ένα από τα Waterparks της Κύπρου! Νεροτσουλήθρες, βουτιές, «υδροβόμβες» κι ένα σωρό άλλα happenings έχουν σχεδιαστεί να χαρίζουν στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου σε μικρούς και μεγάλους, δίχως να στερούν από τους γονείς την ευκαιρία να ξαποστάσουν πίνοντας το καφεδάκι ή τον χυμό τους, παρακολουθώντας τα παιδιά τους να παίζουν με ασφάλεια.

Στη διάθεσή σας υπάρχουν αρκετές επιλογές. Ξεκινώντας από το Αγία Νάπα WaterWorld, μεταξύ Μακρονήσου και Αγίας Νάπας, το οποίο περιλαμβάνεται στα καλύτερα υδροπάρκα της Ευρώπης και προσφέρει  εκτός από το πάρκο, εστιατόρια και καταστήματα. Υπάρχει επίσης, το Φασούρι Watermania, έξω από τη Λεμεσό, που αποπνέει έναν πιο… τροπικό χαρακτήρα. Τέλος, υπάρχει το Aphrodite Waterpark, στην Κάτω Πάφο, που περιβάλλεται από πανέμορφο φυσικό τοπίο και παρέχει στις εγκαταστάσεις του κάθε λογής άνεση και καλοκαιρινή ψυχαγωγία.

 

2. Τι θα Λέγατε για έναν Οικογενειακό Περίπατο;

Τι θα Λέγατε για έναν Οικογενειακό Περίπατο

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για οικογενειακούς περιπάτους! Βάλτε τα αθλητικά σας και ξεχυθείτε στην ύπαιθρο. Αν βαριέστε το περπάτημα, υπάρχει πάντοτε και η επιλογή του ποδηλάτου.

Η επιλογή αυτή είναι ιδανική για εφήβους, που λατρεύουν τις εξερευνήσεις, ενώ παράλληλα κι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να ξεσκουριάσετε λιγάκι και να απολαύσετε τις ομορφιές του κυπριακού τοπίου. Η νήσος έχει πολλά εθνικά πάρκα, αναρίθμητα γραφικά χωριουδάκια και ιστορικές τοποθεσίες τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι η Κύπρος είναι το πλέον απομακρυσμένο άκρο του ξακουστού Ευρωπαϊκού μονοπατιού οδοιπορίας Ε4. Από τις πλαγιές του Τροόδους και τα παράκτια μονοπάτια του Κάβο Γκρέκο, υπάρχουν πολλές διαδρομές ποικίλης δυσκολίας – φροντίστε μόνο να επιλέξετε μία που να είναι εφικτή κι ασφαλής για όλα τα μέλη της οικογένειας.

 

3. Επισκεφτείτε ένα από τα Μουσεία του Νησιού

Η Κύπρος δεν έχει μόνο υπέροχες παραλίες· έχει και τεράστια πολιτισμική κληρονομιά, την οποία μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα και να θαυμάσουμε στα μουσεία του νησιού. Μπορεί να μην είναι μεγάλα, αλλά κρύβουν μοναδικούς θησαυρούς γνώσης, ενώ πολλά από αυτά είναι κρυμμένα σε γραφικά χωριουδάκια σε όλη την έκταση του νησιού, καθώς και στη Λευκωσία. Τι καλύτερο από το να βοηθήσετε τα παιδιά σας να εκτιμήσουν και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία του νησιού μας, που μετριέται σε χιλιετίες και χάνεται στα βάθη των αιώνων;

 

4. Ετοιμαστείτε για ένα Πικνίκ

Ετοιμαστείτε για ένα Πικνίκ

Μιας κι ο καιρός μάς προσκαλεί να περνούμε χρόνο έξω από το σπίτι, γιατί να μην το συνδυάσουμε με γευστικά σπιτικά σνακ ή με το αγαπημένο φαγητό όλης της οικογένειας;

Ένα καλά οργανωμένο πικνίκ σε μια όμορφη ερημική περιοχή, όπως ένα σκιερό άλσος, ένα δροσερό δασάκι ή μια σκιασμένη αμμουδιά είναι ό,τι πρέπει! Οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν ξαπλωμένοι στην άμμο ή στο γρασίδι, ενώ τα παιδιά θα τρέχουν και θα παίζουν δίπλα τους. Το μυστικό είναι να επιλέξετε έξυπνα το σημείο στο οποίο θα κάνετε το πικνίκ, καθώς θέλετε έναν χώρο σκιερό και ασφαλή για τα παιδιά. Τα περίχωρα της Λευκωσίας είναι γεμάτα τοποθεσίες και ωραία σημεία για πικνίκ και δημιουργικό χρόνο για όλη την οικογένεια!

Αν σκοπεύετε να περάσετε χρόνο μαζί στην πρωτεύουσα και χρειάζεστε μια άνετη διαμονή, κλείστε τώρα δωμάτιο στο SEMELI HOTEL.

Πατήστε εδώ

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek