Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Έχετε αποφασίσει να οργανώσετε στο παιδί σας το πιο ονειρικό παιδικό πάρτι ever – αλλά η μέρα πλησιάζει κι εσείς νιώθετε πως δεν έχετε βρει αυτό το κάτι που θα το κάνει ξεχωριστό…

Ίσως αυτό που χρειάζεται είναι ένα συγκεκριμένο theme για το πάρτι σας!

Το «θέμα» είναι ουσιαστικά ένα κέντρο αναφοράς, μια ιδέα που θα επηρεάσει κάθε παράμετρο του πάρτι, από τα ρούχα και το ντεκόρ, ως τα γλυκά και το γεύμα. Το θέμα μπορεί να είναι εμπνευσμένο από μία κατάσταση, ένα παραμύθι, έναν παιδικό ήρωα, ένα τοπίο κ.ο.κ. Ρίξτε μια ματιά σε 4 από τα πιο δημοφιλή για το 2019!  

 

  1. Sea & Navy

SeaNavy

Concept

Καλοκαιράκι και οποιοδήποτε θέμα που έχει σχέση με τη θάλασσα δεν μπορεί παρά να κάνει αίσθηση και να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, ακόμη κι αν η τοποθεσία που έχετε επιλέξει για το πάρτι δεν είναι παραθαλάσσια.

 

Βασικά Χρώματα

Σκούρο μπλε, γαλάζιο, λευκό και, σε κάποιες περιπτώσεις το πράσινο, το σμαραγδί, καθώς και χρώματα που θυμίζουν κάποια ερημική παραλία, όπως το χρυσαφί της άμμου και τα απαλά γκρι που έχουν τα βότσαλα σε μια ακτή.

 

Διακόσμηση του Χώρου & του Μπουφέ

Τοποθετήστε στο κέντρο του τραπεζιού μια σύνθεση που θα παραπέμπει στο θέμα που έχετε επιλέξει: μπορεί να έχει ένα «πειρατικό» μπαούλο, γεμάτο άμμο, αστερίες, κοχύλια, κάποιον χάρτη με κρυμμένο θησαυρό κτλ. Τα τραπεζομάντιλα θα πρέπει να είναι λευκά ή σε κάποιο άλλο αντίστοιχο ανοιχτό χρώμα (αν επιλέξτε κλειστό ο χώρος θα δείξει μουντός) και ορισμένα στοιχεία του τραπεζιού, όπως οι χαρτοπετσέτες μπορούν να έχουν ένα στοιχείο που και πάλι να παραπέμπει στο θέμα, όπως για παράδειγμα μια άγκυρα ή έναν αστερία. 

Παρόμοια διακόσμηση θα πρέπει να υπάρχει και στην τούρτα, καθώς και στους δίσκους με τα φαγητά.

 

  1. Μάγια η Μέλισσα

Μάγια Μέλισσα

Concept

Η μέλισσα είναι διαχρονικά αγαπημένο θέμα, καθώς συνδυάζει τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα των μικρών σας ζουζουνιών με την αγάπη των παιδιών για τα λουλούδια και τη φύση. Παρότι συχνά προτιμάται για πάρτι κοριτσιών, το συγκεκριμένο θέμα ταιριάζει και σε πάρτι μικρών αγοριών.

 

Βασικά Χρώματα

Τα κύρια χρώματα εδώ είναι, φυσικά, το κίτρινο, το λευκό, στοιχεία από μαύρο, καθώς και το μπεζ, το καφέ, το μοβ και γενικά οτιδήποτε παραπέμπει σε λουλούδια εποχής.

 

Διακόσμηση του Χώρου & του Μπουφέ

Την τιμητική της στο τραπέζι θα έχει, προφανώς, η μέλισσα, διακοσμητικά της οποίας, από χαρτόνι ή άλλα υλικά, θα πρέπει να κυριαρχούν στον μπουφέ, στα τραπέζια και γενικότερα στον χώρο. Αν θέλετε δε να μοιράσετε και κάποιο διακοσμητικό στους καλεσμένους, δεν έχετε παρά να γεμίσετε μικρά βαζάκια με εκλεκτό μέλι! Θα είναι πολύ πιο πρωτότυπο μα και υγιεινό, διακοσμώντας παράλληλα τον χώρο με λουλούδια, ιδιαίτερα με αυτά που παραπέμπουν στην ποικιλία μελιού που έχετε χρησιμοποιήσει για τα αναμνηστικά.

Εννοείται πως μπορείτε να κινηθείτε για το μενού σε συνταγές που επίσης θα περιέχουν το υπέροχο αυτό υλικό, προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε. Ζητήστε τη συμβουλή ενός έμπειρου σεφ για να καταρτίσετε ένα γευστικό μενού με βάση το μέλι, που δεν θα «μπουχτίσει» ούτε τα παιδιά ούτε τους ενήλικες καλεσμένους σας. 

 

  1. Jane Austin

Jane Austin

Concept

Στόχος του συγκεκριμένου θέματος είναι να παραπέμψει σε περασμένες εποχές, ιδίως της βικτωριανής Αγγλίας, γεννώντας συνειρμούς ρομαντισμού και αριστοκρατικής κομψότητας στους καλεσμένους σας. Παράλληλα, δεν θα υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο από το να παίξουν τα μικρούλια όλης της παρέας τους «μεγάλους», με αντίστοιχες αμφιέσεις και φορέματα!

 

Βασικά Χρώματα

To vintage είναι συνυφασμένο με παλ χρώματα, αποχρώσεις του λευκού, του κρεμ και του μπεζ, καθώς και του κίτρινου και του βιολετί.

 

Διακόσμηση του Χώρου & του Μπουφέ

Χρησιμοποιήστε κεριά, κρυστάλλινα (ή ψευδο-κρυστάλλινα) βάζα, περίτεχνα διακοσμημένα τραπεζομάντηλα με ανθάκια και πολλές, πολλές δαντέλες! Συνθέσεις με λουλούδια σε διάφορα χρώματα και πέρλες επίσης μπορούν να βοηθήσουν στη διακόσμηση.

 

  1. Βυθός

Βυθός

Concept

Στόχος του συγκεκριμένου θέματος είναι να δώσει την αίσθηση στους καλεσμένους πως βρίσκονται σε ένα από τα βυθισμένα παλάτια της Ατλαντίδας. Είτε επιλέξετε να το αγριέψετε λίγο κινούμενοι σε ένα στιλ Aquaman (ιδανικό για αγοράκια), είτε σε κάτι πιο ρομαντικό όπως η Άριελ η Μικρή Γοργόνα (για κορίτσια), το μυστικό είναι αποτυπώσετε τη μαγεία του βυθού στο πάρτι.

 

Βασικά Χρώματα

Εδώ, οι αποχρώσεις του πράσινου πρέπει να είναι αυτές που κυριαρχούν, με το μπλε να είναι σε δευτερεύοντα ρόλο. Το κοραλλί και το κόκκινο επίσης μπορούν να βοηθήσουν.

 

Διακόσμηση του Χώρου & του Μπουφέ

Γεμίστε τον μπουφέ με θαλασσινές λιχουδιές ή και πιάτα άλλων υλικών αλλά σε πιάτα ή θήκες με ψαράκια, ιππόκαμπους, αστερίες και άλλα πλάσματα του βυθού. Παραγγείλετε μια αντίστοιχη τούρτα. Φροντίστε κάθε τι που θα σερβιριστεί να είναι δροσερό και αναζωογονητικό. Για τους μεγάλους, ετοιμάστε ελαφριά κοκτέιλ με γαλαζοπράσινα χρώματα.  

 

Βρήκατε το θέμα που ταιριάζει καλύτερα στο αγγελούδι σας; Τώρα ήρθε η ώρα να βρείτε και τον χώρο!

Στο SEMELI HOTEL θα βρείτε τον ιδανικό χώρο για να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα! Κλείστε το ραντεβού σας για ξενάγηση στους χώρους μας σήμερα.

Κλείστε ραντεβού

Κατηγορίες Blog:

wedding area greek