Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Για μια μητέρα, τίποτε δεν είναι εύκολο στη ζωή – πόσο μάλλον όταν αυτή η μητέρα είναι και μια επιτυχημένη επαγγελματίας!

Είπαμε, λοιπόν, να βοηθήσουμε λιγάκι. Παρακάτω θα βρείτε τις πιο πρακτικές συμβουλές για το πώς να ετοιμάζετε εύκολα και γρήγορα τις βαλίτσες σας για τα επαγγελματικά σας ταξίδια.

TRAVELLING

Τα Βασικά σας Είδη

Ανεξάρτητα από το είδος του ρούχου που θα επιλέξετε, φροντίστε να επιμείνετε σε ένα βασικό χρώμα, με προτιμότερο το μαύρο και το μπλε (το σκούρο δεν δείχνει εύκολα την ταλαιπωρία του ταξιδιού). Με τον τρόπο αυτό θα κάνετε πιο εύκολους συνδυασμούς και θα πάρετε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα.

 

Υποδήματα

Πάρτε το πολύ ένα με δύο ζευγάρια, προσέχοντας ώστε το ύψος του τακουνιού τους να εξυπηρετεί το σκοπό του ταξιδιού σας πρώτα, και δευτερευόντως το γούστο σας.

 

Πιτζάμες

Ένα σετ είναι αρκετό. Προτιμήστε κάτι ελαφρύ, για εξοικονόμηση χώρου. Εκεί που θα μείνετε προφανώς θα έχει θέρμανση.

 

Είδη Τουαλέτας

Καλό είναι να έχετε τα ακόλουθα προϊόντα σε συσκευασίες ταξιδιού:

  • Σαμπουάν
  • Κοντίσιονερ
  • Λακ
  • Καθαριστικόπροσώπου
  • Οδοντόπαστα
  • Ξυραφάκι
  • Μακιγιάζ

Τοποθετήστε τα όλα σε ένα τσαντάκι. Μην ξεχνάτε πως, σε περίπτωση που ταξιδεύετε με αεροπλάνο, οποιοδήποτε επιπλέον βάρος εκτός της μίας κύριας βαλίτσας σας θα χρειαστεί να το πληρώσετε έξτρα. Τσεκάρετε επίσης κατά πόσον υπάρχουν περιορισμοί για υγρά είδη από την αεροπορική σας εταιρεία. Αν έχετε τα πάντα σε μικρές συσκευασίες ταξιδίου, λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα.

TRAVELBAG 1

Ταξιδιωτικά Έγγραφα

Αν σκοπεύετε να βγείτε εκτός χώρας, δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στα έγγραφά σας. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό, πρακτικό φάκελο με πλαστικοποιημένες θήκες, και τοποθετήστε το καθένα χωριστά με τη σειρά που θα τα χρειαστείτε.

 

Τσάντα Laptop

Αν ταξιδέψετε αεροπορικώς, φροντίστε το laptop και/ή το tablet σας να είναι εύκολα προσβάσιμα, καθώς θα χρειαστεί να τα αφαιρέσετε καθώς περνάτε από τον έλεγχο.

Μην ξεχάσετε τα αντίστοιχα τροφοδοτικά τους – όπως και για το κινητό σας τηλέφωνο!

 

Επαγγελματικές Κάρτες & Παραστατικά Εξόδων

Φροντίστε να έχετε αρκετές επαγγελματικές κάρτες πριν από κάθε σας ταξίδι. Στο φάκελο για τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, αποθηκεύστε επίσης οποιεσδήποτε αποδείξεις ή παραστατικά ίσως χρειαστούν για να τεκμηριώσετε τα έξοδά σας στους προϊσταμένους σας.

Φροντίστε να γεμίσετε τα κενά της βαλίτσας όσο το δυνατόν καλύτερα. Καθώς τοποθετείτε τα μεγαλύτερα αντικείμενα κα ρούχα, πιέστε τα απαλά για να συμπιεστούν και να βγάλουν τον αέρα που ελλοχεύει στο εσωτερικό τους. Με κάθε στρώση ρούχων, γεμίζετε τα όποια κενά με άλλα μικροαντικείμενα, όπως τσαντάκια, θήκες ή φορτιστές.

Τώρα είστε έτοιμες! Εκτός κι αν ψάχνετε ένα άνετο δωμάτιο για να μείνετε στην καρδιά της πρωτεύουσας! Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας!

epikoinonise mazi mas

Blog Categories:

wedding area english