Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Ίσως η ιδέα να λιώνετε στο διάδρομο ή στους κοιλιακούς δίχως παρέα να μοιάζει εφιαλτική! Κι είναι αλήθεια πως όσο πιο απαιτητική είναι μια δραστηριότητα για το σώμα, τόσο πιο διασκεδαστική και εύκολη γίνεται όταν υπάρχει παρέα που συμμετέχει στην όλη προσπάθεια.

 Μάλιστα, έχει διαπιστωθεί πως η καλή συντροφιά στο γυμναστήριο αποφέρει και πολλά άλλα οφέλη, που κάνουν την άσκηση πιο αποτελεσματική και αποδοτική. Σας ακούγεται υπερβολικό; Ρίξτε μια ματιά σε 5 λόγους για τους οποίους η γυμναστική με παρέα είναι ό,τι καλύτερο!

  1. Τέρμα οι Δικαιολογίες
    Όταν γυμνάζεστε με παρέα, το κίνητρο γίνεται ισχυρότερο, και η αποφασιστικότητά σας μεγαλώνει. Ο κυριότερος εχθρός της γυμναστικής, ειδικά για την πλειονότητα των ανθρώπων που γενικά δεν «τρελαίνονται» με την άσκηση, είναι η αναβλητικότητα. Κουρασμένοι, ίσως και καταπονημένοι από το βαρύ σας πρόγραμμα στη δουλειά, είναι εύκολο να το αναβάλλετε και να πείτε «θα πάω αύριο».
    Αν, όμως, έχετε κανονίσει τη γυμναστική σας με φίλους, το πράγμα αλλάζει. Η αναβολή του ραντεβού, με ένα σωρό τηλέφωνα και πιθανές γκρίνιες και παράπονα από τους φίλους θα μοιάζει πιο κουραστική ως διαδικασία, οπότε είναι πιθανότερο να κρατήσετε το λόγο σας – αλλά και να τηρήσετε πιστά το πρόγραμμα της γυμναστικής σας!

  2. Όπως και να ‘χει, Είναι πιο Διασκεδαστική!
    Όποιος το έχει δοκιμάσει, ξέρει: έχει μεγαλύτερη πλάκα όταν έχουμε ένα φίλο παρέα την ώρα που γυμναζόμαστε! Συζητάμε, κάνουμε αστεία, κρατάμε τα μηχανήματα εναλλάξ και μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και… κουτσομπολιά της παρέας! Ένα καφεδάκι ή και ένα γεύμα μετά τη γυμναστική θα είναι εξίσου απολαυστικά!

  3. Ανεβάζετε τον Πήχη
    Αυτός ο παράγοντας είναι εξαιρετικά σημαντικός. Όταν γυμναζόμαστε μόνοι μας δεν νιώθουμε την άμιλλα του ανταγωνισμού να μας ωθεί να πιέσουμε το σώμα μας και να πάμε τις επιδόσεις μας ένα κλικ πιο πάνω. Αντίθετα, όταν έχετε έναν φίλο ή φίλη που κάνει παρόμοια προσπάθεια – ιδιαίτερα αν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με σας – θα είστε πιο αποφασισμένοι να ανεβάσετε λίγο τον πήχη και να κάνετε τη γυμναστική σας πιο αποδοτική.

  4. Πλήξη; Όχι Πια! 
    Δεν θα καταλάβετε πότε πέρασε η ώρα την πρώτη φορά που θα γυμναστείτε με παρέα. Αυτό το αίσθημα πλήξης που σας καταβάλλει και καμιά φορά σας πείθει να μείνετε στο σπίτι θα πάψετε να το αισθάνεστε.

  5. Αδυνατίζετε πιο Γρήγορα
    Σύμφωνα με κάποιες μελέτες, μπορεί να κάψετε ως και 30% περισσότερες θερμίδες όταν προπονήστε με κάποιον φίλο ή φίλη σας κοντά – προφανώς γιατί η άσκηση είναι πιο έντονη και πιο ευχάριστη, με αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο και να είναι πιο αποτελεσματική.

Κακά τα ψέματα: η γυμναστική είναι απαραίτητη για την υγεία μας, και συχνά ή έλλειψη κατάλληλης διάθεσης μας κρατά μακριά από ένα τακτικό – και συνεπώς αποτελεσματικό πρόγραμμα. Έχοντας καλή παρέα, η όλη φάση γίνεται πολύ πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα!

Γιατί να μην το δοκιμάσετε, λοιπόν; Ενημερώστε την παρέα σας, βρείτε μια ώρα που σας βολεύει και απολαύστε τη γυμναστική σας τακτικά στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Σεμέλη! Μετά, θα μπορείτε να απολαύσετε και τον καφέ ή το σνακ σας σε έναν από τους υπέροχους εσωτερικούς ή υπαίθριους χώρους μας! Δείτε τα προγράμματά μας! 

Blog Categories:

wedding area english