Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 semeli2301 inner

Σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, η ίδια ακριβώς συνάντηση μετατρέπεται απλά σε ανταλλαγή πληροφοριών, δίχως αυτό το προσωπικό στοιχείο που μπορεί να αναβαθμίσει μια εργασιακή σχέση, να κλείσει μια συμφωνία ή να πετύχει μια καλύτερη προσφορά.  

Για να πετύχει όμως ένα business lunch τον σκοπό του, πρέπει να πραγματοποιηθεί σε κατάλληλο χώρο: κάποιον που να συνδυάζει άψογο μενού, σοφιστικέ, κομψή διακόσμηση και άριστη εξυπηρέτηση – και μάλιστα κοντά στην καρδιά της πόλης.   

Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει το εστιατόριο DEMETRA στο SEMELI HOTEL να ξεχωρίζει, προσελκύοντας ξένους και Κύπριους επαγγελματίες για ένα αυθεντικά απολαυστικό business lunch, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.  

Ο Ιδανικός Business Lunch Προορισμός  

semeli2301 inner1

Εντός της επιχειρηματικής περιοχής της Λευκωσίας, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης και τους κυριότερους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας, το εστιατόριο DEMETRA κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις με τον φωτεινό, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του χώρου και το φιλόξενο μα επαγγελματικό περιβάλλον.  

Άνετοι χώροι και μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα ώς την τελευταία της λεπτομέρεια καταδεικνύουν στον πελάτη ή συνεργάτη σας πόσο πολύτιμη θεωρείτε τη συνεργασία ή τη συμφωνία που σκοπεύετε να κουβεντιάσετε, αλλά και τον ίδιο ως άτομο.  

Επιλέξτε το πιάτο της αρεσκείας σας από το προσεκτικά σχεδιασμένο μας μενού και απολαύστε την εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, που είναι εκπαιδευμένο να σας εξασφαλίσει το ιδανικό περιβάλλον για τη συνάντησή σας.   

Πλούσιο Μενού, Εκλεκτά Υλικά 

To μενού μας περιλαμβάνει πιάτα από εκλεκτό βοδινό, ζουμερό κοτόπουλο και καπνιστό σολομό, έως χορταστικές σαλάτες από ολόφρεσκα λαχανικά, πεντανόστιμα κυπριακά εδέσματα και εκλεκτά κρασιά. Καθετί που σερβίρεται είναι παρασκευασμένο από φρέσκα, αγνά υλικά, επιλεγμένα από έμπειρους, επαγγελματίες σεφ.  

Με στόχο μια αυθεντικά μοναδική εμπειρία για σας, τους πελάτες και τους συνεργάτες σας, το εστιατόριο DEMETRA συνδυάζει επίσης ένα ακόμη μοναδικό πλεονέκτημα: συστεγάζεται με τις εγκαταστάσεις του SEMELI HOTEL, προσφέροντας έτσι κορυφαία διαμονή σε επισκέπτες και συνεργάτες από το εξωτερικό.  

Αν δεν έχετε δει ακόμη τον χώρο μας από κοντά και δεν έχετε απολαύσει ένα γεύμα από την κουζίνα του εστιατορίου DEMETRA, μια απλή δοκιμή αρκεί για να σας πείσει.  

Επικοινωνήστε μαζί μας 

 

 

Blog Categories:

wedding area english