Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Αν θέλετε φέτος να οργανώσετε κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό, έχουμε να σας προτείνουμε μερικές πολύ απλές και δοκιμασμένες ιδέες.

Semeli 2212 inner

Ο Δεκέμβρης είναι ο πιο οικογενειακός μήνας του χρόνου: συντροφιές με όλη την οικογένεια παρέα, ειδικά με συγγενείς και αγαπημένα μας πρόσωπα που ίσως έχουμε μήνες να τα δούμε, με εκλεκτά εδέσματα και λιχουδιές, που κάνουν την όλη περίσταση ακόμη πιο ξεχωριστή.

Αν θέλετε φέτος να οργανώσετε κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό, έχουμε να σας προτείνουμε μερικές πολύ απλές και δοκιμασμένες ιδέες…

Πριν το Δείπνο: Στολίστε με Χιόνι και Όμορφα DIY Διακοσμητικά

Ένα δείπνο γίνεται ξεχωριστό πρώτα στο μάτι και μετά στον ουρανίσκο. Αν θέλετε, λοιπόν, να οργανώσετε μια πραγματικά αξέχαστη οικογενειακή συντροφιά, δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, η οποία φυσικά πρέπει να παραπέμπει στο χειμωνιάτικο σκηνικό.

Φτιάξτε «χιόνι» χρησιμοποιώντας χαρτοπετσέτες κομμένες σε πολύ μικρά κομμάτια. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να τις ρίχνετε δέκα δέκα στο μπλέντερ. Σύντομα θα έχετε άφθονο χιόνι το οποίο μπορείτε να βάλετε σε πιατέλες, ποτήρια, γύρω από κηροπήγια και σε άλλα σημεία για ένα αυθεντικό γιορταστικό σκηνικό.  

Στολίστε με τις Χαρτοπετσέτες σας

Semeli 2212 inner1

Μια καλή ιδέα για να δώσετε πιο γιορτινό τόνο στο τραπέζι σας είναι να στολίσετε τις χαρτοπετσέτες σας.

Πάρτε μονόχρωμες χαρτοπετσέτες, σε λευκό, κόκκινο ή πράσινο, και διαμορφώστε με αυτές σχήματα, όπως κύκνους, δέντρα ή κάτι αντίστοιχο (θα βρείτε εύκολα σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο). Μπορείτε, επίσης, να τις χρησιμοποιήσετε για να πιάσετε με αυτές τα μαχαιροπίρουνα, ίσως και με μια κορδέλα και κάποιο κλαδάκι ή στικ κανέλας.

Φτιάξτε Δωράκια για τους Καλεσμένους σας

Ένα δώρο, όσο μεγάλη ή μικρή αξία κι αν έχει, δείχνει ότι σκέφτεστε το άλλο άτομο, ότι νοιάζεστε πραγματικά για αυτό, καθώς και ότι αφιερώσατε πολύτιμο χρόνο για να βρείτε κάτι που θα του άρεσε· πόσο μάλλον όταν φτιάξατε το δωράκι, αντί να το πάρετε έτοιμο.

Σκεφτείτε, λοιπόν, κάτι μικρό μα όμορφο και πρακτικό για τον κάθε σας καλεσμένο και αφήστε το ή δίπλα στο πιάτο του ή πάνω σε ειδικό τραπέζι, με όμορφα καρτελάκια που θα αναγράφουν το όνομα του καθενός.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση στο Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι με Φωτάκια Led

Semeli 2212 inner3

Τα φωτάκια δίνουν μια παραμυθένια διάσταση σε οποιονδήποτε χώρο· και όχι, δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρά όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος. Απλά χρησιμοποιήστε ταινίες ή αλυσίδες με φωτάκια Led, που σκορπούν όσο φως χρειάζεται για να δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα, με ελάχιστη κατανάλωση.

Προσέξτε, μόνο δύο παράγοντες: τοποθετήστε τα σε σημεία που δεν είναι χρηστικά, δηλαδή σε σημεία που δεν χρειάζεται να τα μετακινείτε για να κάνετε μια εργασία· και δεύτερον, μην το παρακάνετε. Ο υπερβολικός φωτισμός κουράζει, όσο εντυπωσιακός κι αν είναι.

Μια Έξυπνη Λύση για Λιγότερο Άγχος…

Semeli 2212 inner2

Σίγουρα, η προετοιμασία ενός τόσο εντυπωσιακού δείπνου, ειδικά αν πρόκειται να καλέσετε πολλά άτομα, περιλαμβάνει αρκετό σχεδιασμό και απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Ένας εύκολος τρόπος να μειώσετε το άγχος και να απολαύσετε την όλη περίσταση ακόμη περισσότερο είναι να αναθέσετε το κομμάτι του φαγητού σε έμπειρους επαγγελματίες – στο Τμήμα Catering του SEMELI HOTEL!

Η υπηρεσία catering του SEMELI HOTEL καλύπτει στο έπακρο το γαστρονομικό κομμάτι κάθε εκδήλωσης με άφθονες γευστικές προτάσεις και ευρεία γκάμα εδεσμάτων, ώστε να ικανοποιήσει κάθε διατροφική επιλογή καθώς και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Ως αναπόσπαστο τμήμα του SEMELI HOTEL, το SEMELI Catering Services ακολουθεί τις ίδιες αρχές και αξίες, με εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση, άριστα υλικά και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, για ένα αυθεντικά αξέχαστο εορταστικό δείπνο στον δικό σας χώρο!

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα!

Blog Categories:

wedding area english