Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Οι χειμερινοί μήνες κερδίζουν ολοένα και περισσότερες προτιμήσεις από νεαρά ζευγάρια. Σας παρουσιάζουμε 4 ιδέες για έναν εντυπωσιακό χειμερινό γάμο.

Semeli 2210 inner1

 

Λίγο οι πανέμορφες ακτές της Κύπρου, λίγο οι λιακάδες που κρατούν λίγο παραπάνω στο νησί και λίγο η συνήθεια έχουν πείσει τους περισσότερους στα μέρη μας πως οι γάμοι πρέπει να γίνονται καλοκαίρι.

Κι όμως, οι χειμερινοί μήνες κερδίζουν ολοένα και περισσότερες προτιμήσεις από νεαρά ζευγάρια.

Ρομαντική αύρα, οικογενειακή ατμόσφαιρα, μεγαλύτερη διαθεσιμότητα σε χώρους – τα πλεονεκτήματα είναι πολλά· όπως και οι ιδέες για έναν εντυπωσιακό χειμερινό γάμο!

Νυφικό

Το νυφικό σε έναν χειμερινό γάμο παίζει σε δύο βασικές γραμμές: αξεσουάρ και ρομαντικές λεπτομέρειες.

Ένα χειμερινό νυφικό συνοδεύεται πάντα από στιλάτα, αλλά και απαραίτητα, αξεσουάρ: μια διακριτική ομπρέλα, μια αέρινη εσάρπα, γάντια, μπολερό και οικολογικός γούνινος γιακάς σε ασορτί σχέδια χαρίζουν άλλον αέρα στη νυφική σας εμφάνιση, δίνοντας αυτή την πινελιά που θα την κάνει να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Μετά, πάμε σε στοιχεία που προσδίδουν αυτόν τον έξτρα… παραμυθένιο ρομαντισμό που δένει τέλεια με το χειμωνιάτικο σκηνικό: δαντέλες, κρύσταλλα Swarovski, τούλι, μουσελίνα, σατέν και γούνα (πάντα οικολογική) είναι ό,τι πρέπει την περίσταση.

Προσκλητήρια & Μπομπονιέρες

Semeli 2210 inner04


Ο χειμώνας είναι μήνας που παραπέμπει στο βουνό και στο δάσος. Όταν θελήσετε, λοιπόν, να επιλέξετε θέμα και διακοσμητικά στοιχεία, χρησιμοποιήστε υλικά και χρώματα που θα περιμένατε να δείτε σε ένα δάσος τον χειμώνα: φυσικό ξύλο, φύλλα σε χρυσαφένιους και ροδοκόκκινους χρωματισμούς, σκοινάκια από φυσικά υλικά, όπως η τριχιά, η κάνναβη κ.λπ.

Τέλεια θεματική είναι επίσης διάφορα γλυκίσματα του χειμώνα, όπως το μέλι και οι σπιτικές μαρμελάδες! Ένα μικρό βαζάκι με μια τέτοια λιχουδιά στην μπομπονιέρα και το προσκλητήριό σας θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις!

Διακόσμηση

Semeli 2210 inner03


Από άποψη διακόσμησης, κινηθείτε πάλι στην ίδια γραμμή. Κλαδιά δέντρων, φύλλα, χειμωνιάτικα λουλούδια, τριαντάφυλλα, κουκουνάρια, βελανίδια και λαμπιόνια – κλασικές χειμερινές επιλογές διακόσμησης που θα επενδύσουν τέλεια την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.

Τα φαναράκια και τα κεριά είναι ένα ακόμα πολύ σικ διακοσμητικό στοιχείο που ταιριάζει τέλεια στους χειμωνιάτικους γάμους. Αν επιλέξετε μάλιστα και κάτι αρωματισμένο, φροντίστε να είναι η μυρωδιά του διακριτική και… χειμωνιάτικη, όπως καραμέλα, κανέλα κ.λπ.

Προσέξτε ιδιαίτερα την παλέτα που θα επιλέξετε για τον χώρο, τα καλύμματα, τα τραπεζομάντιλα, επιλέγοντας θερμά χρώματα εμπνευσμένα από τη μαγεία του χειμώνα.

Λευκό, ασημί, χρυσό, κόκκινο και βυσσινί, καραμελί, σοκολατί, κυπαρισσί και μπεζ είναι ό,τι πρέπει – μόνο φροντίστε τα πιο έντονα και εντυπωσιακά χρώματα να επικεντρώνονται στις λεπτομέρειες που θέλετε να ξεχωρίζουν. Τα χρώματα του φόντου πρέπει να είναι πιο ανοιχτά, για να παραμένει ο χώρος φωτεινός και χαρούμενος.  

Candy Table & Βιβλίο Ευχών

Semeli 2210 inner02


Η τελειότερη έκπληξη για τους καλεσμένους σας είναι ένα candy table με χειμωνιάτικες λιχουδιές: σιντριβάνι σοκολάτας, κουβερτούρα με πορτοκάλι, κηρύθρα με μυρωδάτο μέλι έλατου, πεύκου ή βελανιδιάς, μπουκίτσες κηρύθρας με μέλι, μαρμελάδες σε σπιτικά μπισκότα ή γλυκά του κουταλιού. Μια κούπα ζεστός καπουτσίνο με κανέλα, ένα ζεστό ρόφημα σοκολάτας ή σφηνάκια από ουίσκι ή λικέρ θα ολοκληρώσουν τέλεια αυτή την πανδαισία γεύσεων!

Κι εκεί δίπλα, σε ξεχωριστό σταντ, αφού τους έχετε γλυκάνει, ζητήστε τους να αφήσουν μια ωραία σκέψη σε ένα βιβλίο ευχών… Οι ευχές τους θα είναι το δώρο που σίγουρα θα μείνει για πάντα στην καρδιά και τη διάνοιά σας!

Το SEMELI HOTEL προσφέρει μοναδικά πακέτα προσφορών σε ζευγάρια που θα επιλέξουν μία από τις πολυτελείς του αίθουσες για τη δεξίωση του γάμου τους!

Επικοινωνήστε μαζί μας, ξεναγηθείτε στους υπέροχους χώρους μας και μιλήστε με τους έμπειρους event planners του ξενοδοχείου μας!

Blog Categories:

wedding area english