Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Ίσως σας κάνει εντύπωση, αλλά μια νέα τάση θέλει τα ζευγάρια να προτιμούν τον Σεπτέμβρη για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους. 

semeli 09220 inner

Ποιος είναι ο δημοφιλέστερος μήνας για γάμους; Ο Αύγουστος; Ο Δεκέμβρης; Ο ανοιξιάτικος Απρίλης; 

Ίσως σας κάνει εντύπωση, αλλά μια νέα τάση θέλει τα ζευγάρια να προτιμούν τον Σεπτέμβρη για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους!

Οι φθινοπωρινοί μήνες δεν έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις μόνο για τα μαγευτικά τους χρώματα και την αναμφίβολη γοητεία τους. Προσφέρουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα στο ζευγάρι και τους καλεσμένους τους: ήπιες θερμοκρασίες, φθηνότερα εισιτήρια και μετακινήσεις, καθώς και περισσότερες επιλογές σε ημερομηνίες, χώρους δεξιώσεων, επαγγελματίες εστίασης, Djs και συγκροτήματα.

Το μόνο που χρειάζεται για έναν τέλειο γάμο είναι λίγη έμπνευση για τον στολισμό του χώρου που θα γίνει η δεξίωση!

Χρώματα και Υφές

Το φθινόπωρο συνδυάζει τέλεια πιο σκούρες και συνάμα λαμπερές αποχρώσεις, όπως το χρυσό και το πυρωμένο κόκκινο, με υφές που θυμίζουν το ξύλο και ανάγλυφα πεσμένα φύλλα.

Επομένως, κινηθείτε σε αποχρώσεις του μπρονζέ, του χρυσοκίτρινου, του κεραμιδί, του σκούρου πράσινου, του καφέ και του μπεζ. Όσο για κουρτίνες, καλύμματα τραπεζιών και καθισμάτων και τραπεζομάντιλα, διαλέξτε καπιτονέ υφάσματα, βελούδο, κασμίρ και απομιμήσεις του μεταξιού, ώστε να χαρίζουν αυτή τη γοητευτική ρουστίκ διάθεση που κάνει το φθινόπωρο τόσο ρομαντικό!

Προσέξτε μόνο να μην «πνίξετε» τον χώρο με τις πιο σκούρες αποχρώσεις. Προτιμήστε τα κύρια χρώματα στον χώρο να είναι πιο ανοιχτά και φωτεινά (όπως ανοιχτό μπεζ), και οι λεπτομέρειες στις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις, όπως το βυσσινί και το χρυσό.

semeli 09220 inner3

Μπομπονιέρες

Για τις μπομπονιέρες, αντλήστε άφθονη έμπνευση από θεματικές που θυμίζουν δάσος και vintage θεματικές, από εποχές όπου κυριαρχούσε το ξύλο, το γυαλί και το μέταλλο στη διακόσμηση και τα προσωπικά είδη.

Υλικά όπως το σκοινί (ιδιαίτερα η τριχιά), η δαντέλα, η λινάτσα, το ξύλο και το μπρονζέ σύρμα είναι ιδανικές επιλογές. Π.χ. μπομπονιέρες με πουγκάκι, κορδόνι από φυτικό υλικό ή δαντέλα και χρυσούς κρίκους κυριολεκτικά θα κλέψουν την παράσταση και θα αποτελέσουν τέλειο αναμνηστικό.

Εξίσου εντυπωσιακές εναλλακτικές είναι τα γυάλινα βαζάκια, ίσως με κάποιο ωραίο μπαχαρικό ή με μέλι, ή ξύλινα κουτάκια (σε σχήμα σεντουκιού ή βιβλίου) με κάποιον μικρό πάπυρο κλεισμένο στο εσωτερικό τους. Λίγες μεταλλικές λεπτομέρειες (π.χ. με μπρονζέ σύρμα) και το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικό έργο τέχνης.

Αξεσουάρ

Το φθινόπωρο είναι ίσως η πιο φιλική εποχή του χρόνου από άποψη καιρού και θερμοκρασίας, αλλά δεν παύει να έχει κι αυτό… τις παραξενιές του πότε–πότε. Είναι λοιπόν καλό να είναι διαθέσιμα για τους καλεσμένους σας μερικά αξεσουάρ. Ελαφριές ζακέτες και μερικές απλές μα καλόγουστες ομπρέλες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες σε τέτοιες περιπτώσεις – και θα πείσουν τους καλεσμένους σας για το πόσο νοιάζεστε για αυτούς και τη διασκέδασή τους.

Λουλούδια

Ο Σεπτέμβρης μπορεί να μην προσφέρει τόσο πολλές επιλογές σε λουλούδια όσο ο Μάης κι ο Απρίλης, αλλά έχει κι αυτός πανέμορφα μπουμπούκια, όπως τα χρυσάνθεμα, οι πανσέδες και τα κυκλάμινα, που θα χαρίσουν την ομορφιά της φύσης στη διακόσμηση του γάμου σας.

Ωστόσο, ακόμη κι αν θέλετε οπωσδήποτε κάποιο ανοιξιάτικο ανθό, τα ανθοπωλεία μπορούν εύκολα να σας προμηθεύσουν τα αγαπημένα σας λουλούδια όλο τον χρόνο. Προσπαθήστε μόνο να κινηθείτε σε χρώματα που ταιριάζουν με τη θεματική σας, όπως κατακόκκινα τριαντάφυλλα.

semeli 09220 inner2

Candy bar

Το νέο αυτό trend χαρίζει μια πολύ ιδιαίτερη νότα στη γαμήλια δεξίωση, προσθέτοντας στην αισθητική του χώρου και επιτρέποντας παράλληλα στους καλεσμένους σας να απολαύσουν τοπικές, παραδοσιακές λιχουδιές.

Κομματάκια κηρύθρας ή βαζάκια με αγνό μέλι, μαρμελάδες από φρούτα εποχής, σπιτικά μπισκότα και κουλουράκια, καθώς και λαχταριστές μπουκίτσες σοκολάτας τοποθετημένες σε φθινοπωρινό ντεκόρ από ξύλο ή και καλοδουλεμένα κλαδιά δέντρων θα συμπληρώσουν τέλεια τον χώρο της δεξίωσής σας.  

semeli 09220 inner4

Το SEMELI HOTEL, με εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό και άριστη κουζίνα, προσφέρει τις ιδανικές εγκαταστάσεις για τη γαμήλια δεξίωση των ονείρων σας!

Περιηγηθείτε στις αίθουσές μας, ανακαλύψτε τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα και μάθετε τις μοναδικές μας προσφορές σε ζευγάρια που επιλέγουν εμάς για το ξεκίνημα της γαμήλιας ζωής τους! 

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση!

Blog Categories:

wedding area english