Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Στο SEMELI HOTEL υπηρετούμε με σεβασμό και επαγγελματισμό τις ανάγκες σας, δίνοντάς σας πολλούς λόγους για να μας επισκέπτεστε ξανά και ξανά.

Η Λευκωσία αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό και πολιτιστικό σταυροδρόμι όπου ανθεί η επιχειρηματικότητα και κυριαρχεί το κοσμοπολίτικο πνεύμα. Για τους ταξιδιώτες της, η πόλη έχει πάντα να προσφέρει κάτι το ξεχωριστό, γεγονός που την καθιστά δημοφιλή και αγαπημένο προορισμό σε επισκέπτες όλων των ηλικιών αλλά και απαιτήσεων. Υπάρχουν φορές, λοιπόν, που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στηνπρωτεύουσα απαιτούν την παραμονή σε ένα ξενοδοχείο, αλλά και άλλες που απλά αυτή η παραμονή αποτελεί το ιδανικό μέσο ξεκούρασης από την απαιτητική καθημερινότητα. 

inner 39

Όποιος και αν είναι ο λόγος που φέρνει κάποιον μέχρι εδώ, το βέβαιο είναι πως στο SEMELI HOTEL τον περιμένει μια πολύτιμη εμπειρία ατόφιας κυπριακής φιλοξενίας. Με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που καλύπτουν πολύπλευρα και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες, στο SEMELI HOTEL βρίσκει κανείς αυτό ακριβώς που ζητά για τη διαμονή του.

Το ξενοδοχείο SEMELI διαθέτει μακρόχρονη παράδοση στον τομέα της φιλοξενίας και συνιστά ένα από τα πλέον διακεκριμένα και δημοφιλή landmarks της πόλης. Το ιδιόκτητο boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής της πόλης, μια ανάσα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα, τα μεγάλα εμπορικά και φυσικά το έντονο nightlife και τις πολλές επιλογές σε διασκέδαση και χαλάρωση. Παράλληλα, αποτελεί το ιδανικὀ ορμητήριο για μίνι εκδρομές στα περίχωρα και την υπόλοιπη Κύπρο, συνθέτοντας την απόλυτα ελκυστική business and leisure πρόταση για τον επισκέπτη της πρωτεύουσας.

 DSC8751 1 copy

Στο ξενοδοχείο μπορεί κανείς να επιλέξει τη διαμονή του ανάμεσα σε συνολικά 72 δωμάτια, που εκτείνονται ισομερώς στους πέντε ορόφους του. Τα 64 βασικού τύπου δωμάτια, αλλά και οι 8 πολυτελείς σουίτες, ενθουσιάζουν τους ενοίκους του SEMELI HOTEL με τον άρτιο εξοπλισμό τους, τον κομψό σχεδιασμό αλλά και την πολύπλευρη υποστήριξη του προσωπικού που καθρεφτίζουν μια πολυεπίπεδη εμπειρία διαμονής. Σε αυτά εξάλλου τα στοιχεία καθρεφτίζεται και η ταυτότητα της κουλτούρας του ξενοδοχείου που θέτει πάντα στο επίκεντρο την ικανοποίηση των αναγκών του φιλοξενουμένου. 

Ως επακόλουθο αυτής της αδιαπραγμάτευτης πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, μπορεί κανείς να βρει στα δωμάτια του SEMELI HOTEL μια πλήρη γκάμα σύγχρονων υποδομών, όπως ιδιωτικό μπάνιο, αυτόνομο κλιματισμό/θέρμανση, τηλεόραση 43 ιντσών με δορυφορικά κανάλια, πλήρως εξοπλισμένο μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας και τηλέφωνο (τόσο στο δωμάτιο όσο και στο μπάνιο), όπως και πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες σύνδεσης (τόσο ασύρματο όσο και ενσύρματο). 

Στις ευρύτερες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου συναντά κανείς τις 4 πλήρως οργανωμένες και εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων EVROPI, DANAE, NEFELI και CLIO, που μπορούν να φιλοξενήσουν από συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις/παρουσιάσεις μέχρι σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Την ίδια στιγμή, τόσο οι γαστρονομικές συνθέσεις στο εστιατόριο DEMETRA όσο και οι επιλεγμένες ετικέτες του bar DIONYSOS συμπληρώνουν ιδανικά το πολυφασματικό πακέτο παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

 DSC8645

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, η Λευκωσία διαθέτει αναρίθμητες ομορφιές που επικοινωνούν στον επισκέπτη της γνωστά αλλά και ανεξερεύνητα μυστικά. Στο SEMELI HOTEL υπηρετούμε με σεβασμό και επαγγελματισμό τις ανάγκες που σας φέρνουν στην πόλη μας, δίνοντάς σας πολλούς λόγους για να μας επισκέπτεστε ξανά και ξανά. Με αφορμή οποιαδήποτε περίσταση, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την κράτησή σας μέσα από την ιστοσελίδα μας και έτσι απλά… να αφεθείτε στην υπέροχη φιλοξενία του SEMELI HOTEL!

Καλώς να ορίσετε!

Blog Categories:

wedding area english