Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

Το SEMELI HOTEL, ένα από τα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα, συνιστά σταθερό σημείο αναφοράς σε ό,τι αφορά την ποιοτική διαμονή στη Λευκωσία. 

inner 1 1

Η Λευκωσία αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όλον τον χρόνο, αλλά ιδιαίτερα το καλοκαίρι ξεπροβάλλει ακόμα πιο ελκυστική για τον ταξιδιώτη. Είναι η ατμοσφαιρικότητα αυτής της πόλης που την καθιερώνουν σε κάθε ταξιδιωτική ατζέντα. Συνδυάζοντας τους ρυθμούς μιας μεγαλούπολης με την καλοκαιρινη ξεγνοιασιά ενός κοσμοπολίτικου θερέτρου, οι λόγοι για να φτάσει κανείς μέχρι εδώ είναι αμέτρητοι. 

Με ιστορία που χάνεται στο χρόνο

Με ιστορία που χάνεται στο χρόνο και εξαιρετικά δημοφιλή αξιοθέατα, η καλοκαιρινή ανάπαυλα δίνει τον σωστό και ποιοτικό χρόνο για να ανακαλύψει κάποιος όλα τα μυστικά της. Και το σημαντικότερο είναι πως αυτή η πόλη δεν σταματά να αλλάζει χωρίς να αλλοιώνεται. Είναι αυτές οι αλλαγες που την κάνουν επίκαιρη και αυθεντική. Χωρίς να χάνει τίποτα από την κληρονομιά και την ιδιαίτερη πολιτιστική ταυτότητα που χάραξαν πάνω της Φράγκοι, Ενετοί, Οθωμανοί και Άγγλοι, αποτελεί σήμερα ένα υπόδειγμα μιας σύγχρονης κοσμοπολίτισσας που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες αλλά και σε κάθε είδους τουριστικό ενδιαφέρον. 

Η βόλτα στα πολυφωτογραφημένα μεσαιωνικά τείχη της, το σεργιάνι στην παλιά πόλη, τα ενδιαφέροντα μουσεία της, αλλά και το ασταμάτητο shopping στα σύγχρονα εμπορικά της, η χαλαρωση και η διασκέδαση σε εστιατορια, μπαρ και cafes που κρατούν από το πρωί.. μέχρι το άλλο πρωι, οι καταπράσινες πλατείες και οι όμορφες περαντζαδες, όλα συνθέτουν το ιδιόμορφο παζλ ενός ολοκληρωμένου από κάθε άποψη καλοκαιρινού προορισμού. 

Μα πάνω από όλα είναι η ίδια η κυπριακή φιλοξενία των ντόπιων που κερδίζει την καρδιά του επισκέπτη και τον κάνει να επιστρέφει με λαχτάρα κάθε φορά. 

Αυτή τη φιλοξενία προσωποποιει με τον καλύτερο τρόπο το SEMELI HOTEL στην καρδιά της πόλης. Αποτελώντας ένα από τα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα, συνιστά σταθερό σημείο αναφοράς σε ό,τι αφορά την ποιοτική διαμονή στη Λευκωσία. 

Με στρατηγική θέση στο κέντρο

Με στρατηγική θέση στο κέντρο, λοιπόν, αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για διαμονή υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών χωρίς κουραστικές μετακινήσεις από μέρος σε μέρος αφού το ίδιο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από όλα τα τουριστικά σημεία της Λευκωσίας. Ακόμα και με τα πόδια, ο ταξιδιώτης μπορεί να ανακαλύψει λίγα μόνο βήματα μακριά από το ξενοδοχείο, αρκετές από τις συγκινήσεις που κρύβει η πόλη. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που οι φιλοξενούμενοι του το προτιμούν με κλειστά μάτια!

Η μακρόχρονη παράδοσή του στη διακεκριμένη φιλοξενία όλων των επισκεπτών της πόλης βρίσκει πραγματικό αντίκρισμα στα άνετα δωμάτια, στην προσεγμένη αισθητική όλων των χωρών, στις υψηλές υπηρεσίες που ικανοποιούν τόσο ιδιωτικές όσο και επαγγελματικές στιγμές και, φυσικά, στην εγκάρδια εξυπηρέτηση του προσωπικού του. Διαθέτοντας επιπλέον το εξαιρετικό εστιατόριο DEMETRA και το κεφάτο μπαρ DIONYSOS συνθέτει έναν πραγματικά αυτοτελή μικρόκοσμο για απερίσπαστη ξεκούραση και διασκέδαση κατά τη διάρκεια των διακοπών. 

Αν λοιπόν η Λευκωσία είναι εφέτος το καλοκαίρι μέσα στους υποψήφιους καλοκαιρινούς σας προορισμούς, δεν έχετε παρά να κλείσετε σήμερα τη διαμονή σας στο SEMELI HOTEL για να την απολαύσετε όπως ακριβώς της αξίζει!

Blog Categories:

wedding area english