Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

inner

«Κρύο, καιρός για δύο», έτσι δεν λένε; Ο Φεβρουάριος, λοιπόν, ως ο τελευταίος μήνας του χειμώνα το επιβεβαιώνει και με το παραπάνω διαθέτοντας στη φαρέτρα του την πιο ρομαντική γιορτή των απανταχού ερωτευμένων. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 του μήνα, αποδίδει συμβολικά την αξία που έχει όχι μόνο ο έρωτας αλλά και η αγάπη εν γένει στη ζωή μας. Για αυτόν το λόγο αξίζει και με το παραπάνω να τη γιορτάζουμε με κάθε επισημότητα. Είναι η γλυκιά εκείνη υπενθύμιση πως αξίζει να παλεύουμε στη ζωή μας για την αγάπη, που εντελώς αθόρυβα έχει αυτόν τον τεράστιο αντίκτυπο στις ζωές μας.

Είναι αλήθεια πως η απήχηση και η δημοτικότητα της συγκεκριμένης γιορτής έχει αυξήσει κατακόρυφα τη δημοσίευση άρθρων και ιδεών που μιλούν για το πώς μπορείτε να την περάσετε καλύτερα. Αν βρίσκεστε, όμως, στο σημείο που δεν θέλετε να κάνετε τα ίδια και τα ίδια και θέλετε λιγάκι να ξεστρατίσετε από την πεπατημένη, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε τις παρακάτω ιδέες:

Μια μέρα σε spa

Από τις πιο… θερμές ημέρες της σχέσης σας, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωρίζει γιατί ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο του ερωτισμού. Οι προσδοκίες για το πώς θα το καταφέρετε δεν επιτάσσουν πάντα extreme εμπειρίες. Εξίσου τονωτική, βαθιά εσωτερική και αδιαμφισβήτητα αισθαντική είναι η επιλογή να απογειώσετε τις αισθήσεις σας σε ένα spa. Κλείστε το καλύτερο ινστιτούτο ή κέντρο που αντανακλά τη φιλοσοφία σας και διαλέξτε να περάσετε μια έντονη ημέρα… ηρεμώντας και φροντίζοντας ο ένας τον άλλον.

Πρόκειται για μια εμπειρία που θα σας ισορροπήσει και θα ενισχύσει τα συναισθήματα της αφοσίωσης και της φροντίδας μεταξύ σας.

Kυνήγι του θησαυρού

Kυνήγι του θησαυρού

Αν έχετε βαρεθεί τους κλισέ τόπους ραντεβού, τι θα λέγατε αυτή την ημέρα να μην έχετε έναν αλλά πολλούς; Οργανώστε, λοιπόν, ένα άτυπο κυνήγι θησαυρού μέσα στην πόλη! Δημιουργήστε 3-4 κάρτες-γρίφους, που κρύβουν καθεμιά και από ένα σημείο της πόλης που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη σχέση σας. Κάθε φορά που ο σύντροφός σας θα λύνει τον έναν γρίφο, θα του δίνετε τον επόμενο κ.ο.κ. Στο τέλος θα έχετε επισκεφτεί σημεία συναισθηματικής αξίας για εσάς και κυρίως θα έχετε περάσει υπέροχα οι δυο σας χωρίς να έχετε ξοδέψει σχεδόν τίποτα. Ο τελευταίος τόπος που κρύβει ο τελευταίο γρίφος μπορεί να είναι βέβαια ένα όμορφο εστιατόριο, για να κλείσετε εξίσου υπέροχα τη βραδιά σας με ένα ρομαντικό δείπνο


Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού

Τίποτα δεν συγκρίνετε με το πρώτο ραντεβού. Τότε που το καρδιοχτύπι μιλούσε δυνατότερα από τα λόγια σας. Αν σας έχει λείψει αυτή η ένταση, μια εξαιρετική ιδέα είναι να αναβιώσετε το πρώτο σας ραντεβού. Ορίστε το ίδιο σημείο συνάντησης (μην πάτε μαζί, φυσικά!), ντυθείτε με παρόμοιο τρόπο, παραγγείλτε ό,τι και εκείνη την ημέρα και φυσικά προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις της κοινής σας καθημερινότητας. Μιλήστε περί ανέμων και υδάτων, όπως και τότε…


Τουρίστας για μια ημέρα

Τουρίστας για μια ημέρα

Μερικές φορές τα πιο απλά είναι και τα καλύτερα! Αν νιώθετε πως σας έχει λείψει λίγος περισσότερος χρόνος με τον σύντροφό σας, είναι ευκαιρία να επισκεφτείτε μαζί του όλα εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα σημεία της πόλης σας, που οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε μαζί. Από ένα μουσείο και μια έκθεση ζωγραφικής, μέχρι ένα μνημείο και ένα ιδιαίτερο στέκι, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μαζί νέες εμπειρίες που θα σας ενώνουν, ακόμα και να ανακαλύψετε καλύτερα τον σύντροφό σας, σε περίπτωση που δεν είστε πολύ καιρό μαζί. Ολοκληρώστε ιδανικά αυτή την τόσο γεμάτη από εικόνες και συναισθήματα ημέρα, με μια ατμοσφαιρική διανυκτέρευση-έκπληξη σε ένα από τα πιο δημοφιλή landmarks της πόλης, το SEMELI HOTEL!

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξουμε, σίγουρα μία μέρα δεν φτάνει. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμως είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνουμε μια καλή αρχή, δίνοντας περισσότερο χρόνο και δείχνοντας λίγη από την εκτίμησή μας στον άνθρωπο που έχουμε διαλέξει να μας συντροφεύει στη ζωή.

Ακόμα, όμως, και αν δεν είμαστε αυτή τη στιγμή ερωτευμένοι, η αναζήτηση των υψηλών ιδανικών της αγάπης, όπως εκφράζονται μέσα από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μπορεί να κάνει αυτή τη μέρα ένα συναρπαστικό ταξίδι αισθήσεων και εμπειριών. Ας την απολαύσουμε, λοιπόν, όλοι!

Blog Categories:

wedding area english