Parse error in downloaded data
 
FIND BEST RATES:

 inner 10

Είναι άλλωστε μια παράμετρος που κρατούν οι καλεσμένοι στη μνήμη τους για πολύ καιρό, για αυτό και δεν πρέπει για κανέναν λόγο να αφήνεται στην τύχη της ακόμα και αν ο προϋπολογισμός μας είναι περιορισμένος. Διαλέγοντας το σωστό μενού εκφράζουμε έμπρακτα τις ευχαριστίες μας σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και αυτό είναι κάτι που πάντα δίνει πόντους, ακόμα και αν οι υπόλοιποι τομείς (π.χ. διακόσμηση) υπολείπονται κάπως. 

Είτε πρόκειται για κάποια κοινωνική εκδήλωση (π.χ. γάμο, βάπτιση ή γενέθλια) είτε για κάποιο επαγγελματικό event (workshop, συνέδριο ή ακόμα και ένα πιο επίσημο meeting), η δόμηση ενός ισορροπημένου μενού από φρεσκομαγειρεμένες λιχουδιές με τη συνοδεία των κατάλληλων για την περίσταση αναψυκτικών/ποτών βάζει το δικό της λιθαράκι στην επιτυχία του.  

Είναι, ωστόσο, εύλογο πως όταν μιλάμε για την επαγγελματική οργάνωση ενός τέτοιου γεύματος, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα καθώς χρειάζεται οργάνωση και αδιαπραγμάτευτη επιμονή στην ασφάλεια και την ποιότητα των πρώτων υλών.  

Ο σχεδιασμός ενός μεγάλου event αποτελεί, λοιπόν, μια πρόκληση για κάθε επαγγελματία του χώρου, καθώς δίνει τη δυνατότητα για την παροχή υψηλών υπηρεσιών που διαφυλάσσουν το κύρος της εκδήλωσης. Για αυτόν το λόγο είναι σημαντικό να γίνεται η σωστή έρευνα του επαγγελματία που διαθέτει την εμπειρία αλλά και τα μέσα να φέρει σε πέρας με ευκολία ακόμα και την πιο απαιτητική περίσταση. Αυτό σε ό,τι αφορά το catering, μεταφράζεται ως την κατάλληλη επιλογή του μενού που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις των οικοδεσποτών αλλά και τις γευστικές επιλογές των καλεσμένων, με τις καλύτερες πρώτες ύλες, την ασφαλή προετοιμασία αλλά και την ενδεδειγμένη διατήρηση των γευμάτων, κυρίως δε αυτών που διαθέτουν ειδικές προδιαγραφές συντήρησης. Κανείς, άλλωστε, δεν θέλει να γεύεται ή να προσφέρει (ειδικά σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του) ένα κακομαγειρεμένο, χαμηλής ποιότητας αλλά και σε λανθασμένη θερμοκρασία φαγητό.

Σε κάθε περίπτωση είναι χρέος του υπεύθυνου της τροφοδοσίας να ενημερώσει σωστά τους πελάτες του σχετικά με τις καλύτερες συνθήκες προετοιμασίας των γευμάτων που επιλέγουν, προτείνοντας παράλληλα και ο ίδιος επιλογές που θεωρεί πως θα τους ικανοποιήσουν. Εξίσου κρίσιμο στην κατάρτιση ενός επιτυχημένου μενού είναι να έχουν οριοθετηθεί βέβαια τυχόν ειδικές διατροφικές ανάγκες των καλεσμένων, π.χ. vegan επιλογές, νηστίσιμα εδέσματα, πιθανές διατροφικές αλλεργίες, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν το γεύμα τους χωρίς να ανησυχούν. Στις μέρες μας, άλλωστε, υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές και ιδέες που άνετα μπορούν να ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις ακόμα και του πιο ιδιαίτερου καλεσμένου. 

Στο SEMELI HOTEL είμαστε περήφανοι

Στο SEMELI HOTEL είμαστε περήφανοι για τις υπηρεσίες catering που προσφέρουμε. Επιμελούμαστε με ιδιαίτερη φροντίδα και σχολαστικότητα κάθε μενού εκδήλωσης που φιλοξενείται στις αίθουσες δεξιώσεων και συνεδριάσεων του ξενοδοχείου μας. Το γευστικό και ποιοτικά άριστο μενού είναι η κατεξοχήν προτεραιότητα της διακεκριμένης ομάδας σεφ που το επιμελείται, για αυτό και αποτελεί την τέλεια επιλογή για catering οποιουδήποτε τύπου.  

Μπορείτε, λοιπόν, ανά πάσα στιγμή να προγραμματίσετε μια γευστική δοκιμή και να επιβεβαιώσετε ιδίοις… στόμασι την ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών, τους ιδανικούς συνδυασμούς αλλά και το φίνο art de la table που συνοδεύει την παρουσίασή τους στο ξενοδοχείο μας. Γιατί σε κάθε μικρή ή μεγάλη σημαντική στιγμή της ζωής σας δεν αξίζετε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.  

Με τις υπηρεσίες Catering του SEMELI HOTEL, λοιπόν, αναδείξτε και χαρίστε στην εκδήλωσή σας τη… γευστική νότα που θα την κάνει αξέχαστη! 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας 

Blog Categories:

wedding area english